Beta hcg sonucum 5000

agag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
19
0
86
İzmir
Kızlar bu sabah kan testi sonucumu öğrendim 5000.doktorum izinliymiş öğlen gelecekmiş.akşamüstü eşimle gidicez bakalım muayaene olucam.inşallah herşey yolunda gider,herkez için.

maşallah , tebrikler Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla.....

lütfen benim içinde dua edin:)
sizin duanız kabul olur.....

ıkız galıba gebelıgın cunku dgerın cok yuksek maşşşş
rabbım kuacgınada almayı nasp etsın ınşş
darısı bıze duanı eksık etmeeeee

ultrasonda kese göründü ikiz olsa oda belli olurmu onu bilmiyorum yada nekadar sonra belli oluyor?hayırlısı bakalım

tebrik ederim canım..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..hap kullandım demişsin diğer yazında..kendin mi alıp kullandın yoksa dr un mu verdi canım..bende istiyorum ama dr um vermiyo kendim alıp kullanamayada cesaret edemiyorum açıkçası..bende pco liyim..çok gecikiyo adetlerim..tekrar tebrik ederim güzel haberlerini alırız inşallah...amiiinnn..

tebrik ederim canım..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..hap kullandım demişsin diğer yazında..kendin mi alıp kullandın yoksa dr un mu verdi canım..bende istiyorum ama dr um vermiyo kendim alıp kullanamayada cesaret edemiyorum açıkçası..bende pco liyim..çok gecikiyo adetlerim..tekrar tebrik ederim güzel haberlerini alırız inşallah...amiiinnn..

evet canım doktor vermişti..yinede doktor uygun bulmadan kullanma derim.sen herhangi bir ilaç kullanıyormusun kilo problemin varmı.

evet canım doktor vermişti..yinede doktor uygun bulmadan kullanma derim.sen herhangi bir ilaç kullanıyormusun kilo problemin varmı.

ben geçen ay klomen kullandım ama malesef hamile kalamadım..evet kilo problemim var.
doğumdan sonrada kilolar kaldı vermeye uğraşıyorum..

Back
X