beta hcg sonucum .707cikti

Insallah yazarım hamileyim diye
İnşallah
Kaç senedir bebek istiyosunuz
Aynı yaştayız bende
7 sene bekledim
2 aşılama
2 tüp bebek tedVilerim negatif oldu bu süre içinde
3.tup bebek tedavimde cok sukur gebe kaldım

Rabbim istiyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah
Kimsenin kucagını boş koymasın

Ben 2 senelik evliyim normal yollarla olmuyor Çünkü yumurta tembelliği var bende inşallah bu ay klomenler çatlatma iğnesi ise yaramıştır

Benım adet geçtikten 2 gun sonra değerim 283 tü :)
Tebrıkler hamılesın . İnşallah sağlıklı kolay bır hamıelelık surecın olur

O kadar süre uğraşınca heralde negatif sonuca alışıyorsun niyeyse pozitif e inanasım gelmiyor bi pazartesi günü gelsede doktora gitsem

Evde test yaptınız mı? Oradaki nokta yanlışlıkla konulmuş gibi duruyor ama arasaydınız keşke raporumu düzeltin ya da ne anlama geliyor bu diye? Ovülasyon testi varsa onda da çıkıyor. Bir hata yoksa hamilesiniz hayırlı olsun.

Aradım doktor olmadan bilgi veremeyeceklerini söylediler Sanki söyleseler ölürler

Aradım doktor olmadan bilgi veremeyeceklerini söylediler Sanki söyleseler ölürler
Yarın tekrar arayın başındaki noktanın hata olduğunu testi yenilemek istediğinizi söyleyin tabii hata olduğu için ücretsiz, biraz tepki gösterirseniz yaparlar belki ya da başka bir doktora gösterdiğinizi söyleyin kabul etmedi diyin tekrardan yapsınlr yarın.

Özel olduğu için yarın kapalı devlette de bakmazlar sanırım doktorlar olmuyor Çünkü

Özel olduğu için yarın kapalı devlette de bakmazlar sanırım doktorlar olmuyor Çünkü
Acilden giriş yapıp gebelik tahlili yaptırmak istiyorum dediğinizde hemen alıyorlar kanı. 1 saat sonra da çıkıyor zaten=) Yani pazar günü olması önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…