- 14 Şubat 2025
- 15
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi busenaz1221
Dun kan testi verdim diger sonuclar cikti ama beta hala cikmadi yasayan var mi cikar mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgili hastaneye gidip labaratuardan isteyebilirsin ama en kolay çıkan sonuç beta hcg dir bazen yeteri kadar kan alınmadığında yada kanı bekletip pıhtılaştırdıklarıjda direkt negatif çıkarıyorlarDun kan testi verdim diger sonuclar cikti ama beta hala cikmadi yasayan var mi cikar mi sizce
Beta geç çıkıyor biraz canım ya çıkar evet ama en son o çıkarDun kan testi verdim diger sonuclar cikti ama beta hala cikmadi yasayan var mi cikar mi sizce
Beta geç çıkıyor yarın çıkar muhtemelenDun kan testi verdim diger sonuclar cikti ama beta hala cikmadi yasayan var mi cikar mi sizce
Aksine tek tetgit yaptıkları için beta hcg en kolay çıkan değerdirBeta geç çıkıyor biraz canım ya çıkar evet ama en son o çıkar
Bende hep en son çıktıAksine tek tetgit yaptıkları için beta hcg en kolay çıkan değerdir
Bilemedim şuan şaşırdım bende çok kan veririm beta için kuzenimde labaratuarda çalışıyor ordan bilgim var değişebiliyor demek kiBende hep en son çıktı
Hep en en geç beta düşer e nabızaAksine tek tetgit yaptıkları için beta hcg en kolay çıkan değerdir
HayırrHala çıkmadı mı canım
Saglik ocaginda yaptirdim yabende de gecen yıl aynısı olmustu. gidip sorduğumuzda girmeyi unuttuk demişlerdielden çıktı olarak verdiler sonucları
bizimki de sağlık ocağıyduSaglik ocaginda yaptirdim ya
Hayır ya girilmediibizimki de sağlık ocağıyduhastane olsa girerdi hemen sisteme
ay gerci hastanede de bi ara makimede unutulmuştu bizim kan
girilmwdi mi hala sizinki?
bence uğrayın siz sağlık ocağınaHayır ya girilmedii