Beta hcg sonucum

rabis91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
17
14
3
33
Kızlar merhaba, pazar günü adetim 5 gün geciktiği için evde 2 adet idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı.
(ikinci çizgi açık pembe ) pazartesi sabah kan testi yaptırdım 140 çıktı. Son adet tarihim 25 mart. Sizce bu değer normal mi ? Bugün sabah tekrar kan verdim sonucu bekliyorum.

Önemli olan 2 günde bir 2 kat artması canım. İlk sayıya çok takılma:)

Kızlar merhaba, pazar günü adetim 5 gün geciktiği için evde 2 adet idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı.
(ikinci çizgi açık pembe ) pazartesi sabah kan testi yaptırdım 140 çıktı. Son adet tarihim 25 mart. Sizce bu değer normal mi ? Bugün sabah tekrar kan verdim sonucu bekliyorum.

Kan testini nerede yaptırdınız

Aile hekiminde yaptırdım. Bugün ki sonucumda belli oldu 524 inşallah normaldir. 🙏

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de kan verdim ama neredeyse 1 haftadır alamıyorum sonucu. Bugün alacaktım aile hekimim yokmuş. Yarın kapalı. Pazartesiye kaldı 🤦‍♀️

Aile sağlığı merkezine gitmeden Halk Labim internet sitesi üzerinden tahlil sonuçlarına bakılabiliyor. Ben öyle yapmıştım. Ama oradan bakabilmeniz için tahlil yaptırdığınız yerden size bir kayıt no vermeleri gerekiyor onu da arayıp alabilirsiniz sanırım ☺️

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de kan verdim ama neredeyse 1 haftadır alamıyorum sonucu. Bugün alacaktım aile hekimim yokmuş. Yarın kapalı. Pazartesiye kaldı 🤦‍♀️

Aile sağlığı merkezine gitmeden Halk Labim internet sitesi üzerinden tahlil sonuçlarına bakılabiliyor. Ben öyle yapmıştım. Ama oradan bakabilmeniz için tahlil yaptırdığınız yerden size bir kayıt no vermeleri gerekiyor onu da arayıp alabilirsiniz sanırım ☺

Aile sağlığı merkezine gitmeden Halk Labim internet sitesi üzerinden tahlil sonuçlarına bakılabiliyor. Ben öyle yapmıştım. Ama oradan bakabilmeniz için tahlil yaptırdığınız yerden size bir kayıt no vermeleri gerekiyor onu da arayıp alabilirsiniz sanırım ☺

Malesef doktorum olmadığı için. Kimse sisteme giremiyormuş. Mecburen pazartesi gününe kaldı. Hayrlısı olsun. İnşallah sorun olmaz 🤗🤗🤗🤗

Amin canım 🤲 inşallah seninde pozitif çıkar 🙏 ama 1 hafta çok uzun bir süre normalde yarım günde belli oluyor.

Ben 2 kere kan testi yaptırdım yarım saatte aldım sonucu neden o kadar uzadı ki

Amin canım 🤲 inşallah seninde pozitif çıkar 🙏 ama 1 hafta çok uzun bir süre normalde yarım günde belli oluyor.

Burası çok yoğun bir bölge malesef. O yüzden sabah verilen kan ertesi gün öğleden sonra çıkıyor. Şansıma da pandemi den dolayı aile hekimim 2 gün yokmuş. O yüzden bir hafta uzamış gibi oldu. Hayrlısı olsun inşallah.

Evde gebelik testi ile koyulaşma takip edebiliyorum sadece

Ben 2 kere kan testi yaptırdım yarım saatte aldım sonucu neden o kadar uzadı ki

Malesef bulunduğum bölgeden kaynaklı. Çok yoğun. O yüzden geç çıkıyor sonuçlar. Araya sağlık hekiminin izni de girince böyle uzadı süreç. Hastaneler de çok kötü durumda. Eşim gitmek istemiyor haliyle. Burada özeller içler acısı

Back
X