beta hcg sonucum :((

cellist1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
287
1
96
İstanbul
arkadaşlar 12. gün sonucum 27 çıktı. sonucu düşük çıkıp sonradan yükselenler oldu mu aranızda ? doktor fazla ümitlenme iki gün sonraki sonuca göre karar vereceğiz dedi. buna benzer sonuçlar yaşayanlar varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum. şimdiden teşekkürler....

Canım 5 ve üstü gebelik diye biliyorum
ümitlendirmekte istemiyorum ama işallah hamilesindir
Allah gönlüne göre versin işallah

canım benim 25.2 çıktı bana da 2 gün sonraki değere bakalık gebelik var ama erken gebelik dedi 2 gün sonra 2 katına çıkar umarım allahım kucağına almayı nasip etsin

canım moralini bozma sakın herşeyin hayırlısı. belki bir mucize olur sonuçların yükselir böyle olan varmış çünkü. benimde 11. gün 14 çıktı ama ben 8. gün hasta oldum bu yüzden ilaçlardan dolayı yüksek çıktığını eğer hasta olmamış olsaydım yükselme ihtimalinin olduğunu söylemişti benim için umut yok ama sende var bence.

canım benim 25.2 çıktı bana da 2 gün sonraki değere bakalık gebelik var ama erken gebelik dedi 2 gün sonra 2 katına çıkar umarım allahım kucağına almayı nasip etsin

inşallah değer katlanır. sabahtan beri dua ediyorum. sizin kaçıncı gün değeri 25.2ydi?

12. gün değerim canım sen sıkma kendini rahatla biraz ben senden daha kötü bi sonuçla senin kadar yıkılmadım ben olumsuza hazırladım çünkü kendimi sonra yükseldi değerlerim

cellist canım inşşş değerin güzel katlanıp yükselir meleğine kavuşursun hayırlısıyla inşşş..

cnm hiç moralini bozma bekle bakalım 2. test sonucu ne çıkacak benimde bildiğim değer 2 katına çıkıyorsa sorun olmadığı inşallah allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder

meraba bende geçen hafta ilk 9. günde tahlilimi yaptırdım ilk sonucum 9,35 di doktorum iyi degil pek ümitlenme dedi 12. gün 30,97 çıtkı deger sınırdaydı 17.gün 131 çıktı o kadar çok dua ettimki sinirlerim çok bozulmuştu .Mucizeler olabiliyor ben ümidimi yitirmiştim galiba doktorumun verdigi kan ilaçlarıyla bu mucize gerçekleşti Umudu yitirme

kizlar bende tam sevinemeyenlerdenim 12 gun 55 cikti . yarin tekrar test olcam. o kadar heycanliyim ki . halen daha dinlenme asamasindayim . belki tutar diye.dr.um evet suan hamilesin ama cok heveslenme dedi .ve butun umudumu benden camdi . tek umut veren yinede esim oldu. onu oksuyor seviyor . bende arasira konusuyorum. birde arasira bir agri giriyor.sanirim stresten onunla konusup oksayinca agrim geciyor garip ve komik degil mi ?

canım inşallah geç tutunmuşlardır da o yüzden böyle çıkmış olsun canım
yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşın 26 çıkmıştı ve sonraki günlerde artmıştı değeri ..inşallah senin de öyle olur canım

kizlar bugun tahlil yaptirdim ve 15 gunum 238 e cikti .cok sevindim . ama dr sali gunu icin yine tahlil istedi hade hayirlisi.12 gunum 55 ti biraz umudum dusmustu.ama bugun yine moralim duzeldi.

autocad nerelerdesin nasil geciyor .? bizleri unutma

cafcafli bence işallah hamilesinn hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın bizede dua et hamilenin duası kabul olur derler

bu hcg değeri çok değişken arkadaşlar fazla kafaya takmamak lazım galiba.benimde 12.gün değerim 1026 çıktı 15. gün değerim 3526 doktorum yükseliş bir önceki değeri göre çok iyi dedi.üçüz ihtimali yüksek dedi.internetten hcg değerinin yüksek olmasını araştırınca kafam karıştı doktoruma sordum.3 tane trasfer ettik üçüde tutmuş olumsuz düşünme dedi.ben biliyosunuz idrar tahlili yapmış nete koymuştum silik çıkınca heralde değerim 30 civarındadır dedim ama 12.gün testimi yaptırınca 1026 görünce oha dedim direk.keseler için 31 aralıkta gidicem.yeni yıl hediyesi olur inşallah bana.zaten hem doğum günü hediyesi hem yeni yıl hediyesi oldu sağlıklı sıhhatli olsunlarda.doktor 3 ze müsade etmiyor zaten.oda ayrı bi konu.anlıyacağınız biraz endişeliyim.geçen sene bi arkadaşım hamile kaldı ama kalp atışı olmayınca sonlandırıldı.

canım hamilesin işte kafana takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…