Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değeriniz hamile olmadığınızı gösteriyorReglim çok geciktiği için bugün beta-hcg testi yaptırdım sonucuma bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2787574
Var canımm 4 haftalık falan hayırlı olsun tebriklerMerhaba,herkese dun beta HCG testi yaptırdım sonucum böyle çıktı emin olamadim.sizce hamilelik var mı acaba?yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim.rabbim isteyen herkese hayrla sağlıkla tez vakitte versin inşaallahVar canımm 4 haftalık falan hayırlı olsun tebrikler![]()
Amiiinn canım benim darısı başımıza inşallahÇok teşekkür ederim.rabbim isteyen herkese hayrla sağlıkla tez vakitte versin inşaallah![]()
![]()
Var canımm 4 haftalık falan hayırlı olsun tebrikler![]()
Şimdi farkettim ben 132gördüm canım kaç oluyor buSonuç baya yüksek 4 haftalık olduğunu nereden anladınız
aynen sonuç çok yüksek 6 haftalıktan küçük değil bebekSonuç baya yüksek 4 haftalık olduğunu nereden anladınız
Şimdi farkettim ben 132gördüm canım kaç oluyor bu
6haftalik varmıdır en son adet günüm 1subat ama 5.hafta olmuyormuaynen sonuç çok yüksek 6 haftalıktan küçük değil bebek
Merhaba benim betam 26.000 civarında kaç haftalık sizce??Var canımm 4 haftalık falan hayırlı olsun tebrikler![]()
6 haftalık canım gayet güzelMerhaba benim betam 26.000 civarında kaç haftalık sizce??Korkuyorum çok mu yüksek diye
Canım ama şaşırdığım şu son adet tarihime göre 5. Haftam yeni bitiyor. Yani normal mi diyorsunuz yüksek değil dimi6 haftalık canım gayet güzelmaşallahhh
![]()
Korkma kuzum 6. Haftada karından görülmesi gerekir büyük ihtimal kese görünür inşallahCanım ama şaşırdığım şu son adet tarihime göre 5. Haftam yeni bitiyor. Yani normal mi diyorsunuz yüksek değil dimiÇoook korkuyorum pazartesi ultrason için uygun mu sizce gitsem görülür mü?? Cevabınıza çok teşekkür ederimmm
Yani kafam epey karıştı sizlere sormak istedim iyi ki varsınızKorkma kuzum 6. Haftada karından görülmesi gerekir büyük ihtimal kese görünür inşallahgayet güzel değerin şuan yüksek değil tam 6. Hafta betası içinde
ayy darısı başımıza inşallah
![]()
1 şubata göre hesaplarsak evet 5 haftalık ama kan değeriniz 13.222 . Belki de ikiz gebeliktir ultrasonda çok net belli olacaktır kesesi buradan yanıltmak istemem6haftalik varmıdır en son adet günüm 1subat ama 5.hafta olmuor mu