• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA-HCG SONUCUMA BAKAR MISINIZ

sude_11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
7
1
1
25
Reglim çok geciktiği için bugün beta-hcg testi yaptırdım sonucuma bakabilir misiniz
2021-02-21.webp

Merhaba,herkese dun beta HCG testi yaptırdım sonucum böyle çıktı emin olamadim.sizce hamilelik var mı acaba?yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 1615047720987516562629841991617.webp
    1615047720987516562629841991617.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 213
Merhaba,herkese dun beta HCG testi yaptırdım sonucum böyle çıktı emin olamadim.sizce hamilelik var mı acaba?yardımcı olursanız çok sevinirim
Var canımm 4 haftalık falan hayırlı olsun tebrikler 🌺🥰

6 haftalık canım gayet güzel 😍😍 maşallahhh 🧿
Canım ama şaşırdığım şu son adet tarihime göre 5. Haftam yeni bitiyor. Yani normal mi diyorsunuz yüksek değil dimi🙏🏼 Çoook korkuyorum pazartesi ultrason için uygun mu sizce gitsem görülür mü?? Cevabınıza çok teşekkür ederimmm

Canım ama şaşırdığım şu son adet tarihime göre 5. Haftam yeni bitiyor. Yani normal mi diyorsunuz yüksek değil dimi🙏🏼 Çoook korkuyorum pazartesi ultrason için uygun mu sizce gitsem görülür mü?? Cevabınıza çok teşekkür ederimmm
Korkma kuzum 6. Haftada karından görülmesi gerekir büyük ihtimal kese görünür inşallah 😍🥰 gayet güzel değerin şuan yüksek değil tam 6. Hafta betası içinde 😍 ayy darısı başımıza inşallah😍🥰🌺❤️

Korkma kuzum 6. Haftada karından görülmesi gerekir büyük ihtimal kese görünür inşallah 😍🥰 gayet güzel değerin şuan yüksek değil tam 6. Hafta betası içinde 😍 ayy darısı başımıza inşallah😍🥰🌺❤️
Yani kafam epey karıştı sizlere sormak istedim iyi ki varsınız 🙏🏼🌸 inşaallah gönlünce olsun canımmmm❤️ Bebeklerimizi görmeyi büyütmeyi nasip etsin rabbim🙏🏼🥰 ama o kadar kafamda büyüttüm ki demek ki olabilirmişşş

Back
X