• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA-HCG SONUCUMA BAKAR MISINIZ

Merhabalar ya hamilelik ile ilgili aklıma çok karıştıran bir konu hakkında yorumlarınızı almak istedim lütfen yardım edin , benim adetim 3 gün gecikti , geciktiği 3 gün boyunca da kahverengi akıntım oldu damla damla , gecikmenin 2. Gününde kan tahlili verdim ve beta hcg 8.6 çıktı , ama tahlili alıp eve geldim adet olmuşum sizce gebelik var mıdır ? Lütfen beni aydınlatın

GA yazıyor ama Gs göremedim sağ üstköşede Gn yazıyor 1 var başında ama devamı yok sanki kağıt eksik çıkmış gibi.çünkü sağdaki yazıların karşısı hep yarım kalmış
GA 5+5 yazıyordur canım bugün bende 5+5im☺️

Merhabalar ya hamilelik ile ilgili aklıma çok karıştıran bir konu hakkında yorumlarınızı almak istedim lütfen yardım edin , benim adetim 3 gün gecikti , geciktiği 3 gün boyunca da kahverengi akıntım oldu damla damla , gecikmenin 2. Gününde kan tahlili verdim ve beta hcg 8.6 çıktı , ama tahlili alıp eve geldim adet olmuşum sizce gebelik var mıdır ? Lütfen beni aydınlatın
Canım kimyasal yaşamış olabilirsiniz😞

Merhabalar
Adetim 3 gün gecikti test yapmak istiyorum ama beklemek istedim bi kaç gün daha adet gibi kasik ağrım var arada gelip gidiyor henüz regl olmadım 2 hafta önce lekelenmeler gördüm ve sürekli afedersiniz çişe çıkıyorum normalde olmazdı
Sizde belirtileri nelerdi yardımcı olur musunuz banada❣
Çok sık idrar gelmesi fazla akıntı bende de vardı canım. Adete benzer göğüslerim şişti karın bölgem şişti ama adet olmadım☺️☺️

Kimyasal ne demek ki 😞
Gebelik oluşuyor ama bebek tutunamadan doğal seleksiyon ile vücuttan atılıyor. Genelde hamileliğe vücut kendini hazırlıyor derler☺️ Tabii bu bir ihtimal siz kontrole mutlaka gidin adet olup hamile olduğunu öğrenenlerde var aylar sonra🌸

Kan versem çıkar mi acaba
Daha önce beta 1.20 çıktı bidaha kan vermedim yükselmiş olabilme ihtimalimi var mıdır

Gebelik oluşuyor ama bebek tutunamadan doğal seleksiyon ile vücuttan atılıyor. Genelde hamileliğe vücut kendini hazırlıyor derler☺️ Tabii bu bir ihtimal siz kontrole mutlaka gidin adet olup hamile olduğunu öğrenenlerde var aylar sonra🌸
Anladım ☺️ Hayırlısıyla olsun inşallah 1 hafta içinde tekrar kan vermeye giderim inşallah , bu arada çok çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🙂

Bir de normalde adetim 5 gün sürer , bu sefer 2 gün sürdü böyle olan kadınlarda varmış bu konu kafamı karştırıyordu siz söyleyince içim rahatladı kafamdaki düşünceler azaldı teşekkür ederim ☺️

Back
X