Beta HCG sonucuna göre hamile miyim? Nolur cevap verin

TahinnPekmezz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
21
8
16
31
Merhabalar 🌸 bata 4 gün var 5 gündür kahverengi akıntım var. doktorum beta HCG için kan vermemi istedi. Yarın doktora gideceğim ancak meraktan çatlayacağım bu gece uyku girmez gözüme. Hamile miyim sizce. Yalvarırım yorum yapın
IMG_20211230_224510.webp

Test sonucunuz 4000 ler de baş baya hamilesiniz hemde 3 4 haftalık değil bu 10 haftadan fazladır

10 hafta olması mümkün değil son regl tarihim 9 Aralık :)
Bazı ilaçlar Beta HCG yi yüksek çıkarır denir
Kullandığınız bir ilaç var mı

Bu arada tahminen 4 haftalık hamilesiniz üstüne regl görmüş olabilirsiniz yaygın bı durum.

4 haftadan fazla olmanız olası değil
Aynı zamanda betaHcg niz 4000 i geçtiği için size olur da alttan muayene edelim denirse Beta HCG değerinizi lütfen hatırlatın alttan muayene olmanız anlamsız olur ve psikolojik travma bence ben sevmiyorum öyle vajinal muayene filan .

Karından ultrasonla betaHcg 1500 ve ustundeyse görülebiliyor

Arkadaşlar bu konuyla ilgili bilgim var sadece 4000 binleri görünce bana yüksek geldi sonuçta 10 haftanın karsisindqydi o yüzden öyle yazdım yanlış olabilir anlayışlı olursanız sevinirim

Bazı ilaçlar Beta HCG yi yüksek çıkarır denir
Kullandığınız bir ilaç var mı

Bu arada tahminen 4 haftalık hamilesiniz üstüne regl görmüş olabilirsiniz yaygın bı durum.

4 haftadan fazla olmanız olası değil
Aynı zamanda betaHcg niz 4000 i geçtiği için size olur da alttan muayene edelim denirse Beta HCG değerinizi lütfen hatırlatın alttan muayene olmanız anlamsız olur ve psikolojik travma bence ben sevmiyorum öyle vajinal muayene filan .

Karından ultrasonla betaHcg 1500 ve ustundeyse görülebiliyor
Sadece folik asit kullanıyorum başka kullandığım bi ilaç yok.

Aaa çok teşekkür ederim bilmiyordum alttan muayene olmaması gerektiğini muhakkak doktoruma ileteceğim

Kesinlikle öyle .
Yarın saglikocagindan kan verseniz sittin sene çıkmaz artık
Özel hastane imkanınız varsa ona gidin ki ultrasondan da bakılır
Bu akşam verdim ilk kez tahlili özel hastanede sonuç bu çıktı. Zaten kendi doktorum da özelde yarın da oraya gideceğim. Devlet çok mümkün olmuyo zaten çalıştığım için

Sadece folik asit kullanıyorum başka kullandığım bi ilaç yok.

Aaa çok teşekkür ederim bilmiyordum alttan muayene olmaması gerektiğini muhakkak doktoruma ileteceğim
YOk yani alttan muayene yapmak isterlerse karından muayene için gereken beta değerine gelmişsiniz boş yere alttan baktirmayin demek istedim.
Zararlı yapılmaması gereken bsey demek istemedim
Ben çok korkuyorum da alttan muayeneden 😅

YOk yani alttan muayene yapmak isterlerse karından muayene için gereken beta değerine gelmişsiniz boş yere alttan baktirmayin demek istedim.
Zararlı yapılmaması gereken bsey demek istemedim
Ben çok korkuyorum da alttan muayeneden 😅
Ahahahahah biraz bilgisizim bu konularda teşekkür ederim 🙈 o kadar çok şey okudum ki bi yandan da korkuyorum yok kimyasal gebelik yok dış gebelik o yüzden gerginim biraz

Back
X