Gebeliğe Hazırlık Beta hcg takıp

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eski bir hayal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Iyı gunler. Gebelıgımı 34 hcg değeri ile adet gunumde test yaparak sılık cızgıyle ogrendım. Dort gun sonra 136 oldu degerım. Doktor progesteron değermin dusuk olduğu için buyuk ihtimalle saglıksız iç gebelik veya dış gebelik dedi. Kurtaj yapalım beta dusmezse iğne uygulayalım dedı. Yaptırmadım baska doktora danısmak istedim. Bu degerden üç gun sonra tekrar bı kan verdım. Beta 316 cıktı. Ikı gun sonra tekrar verdım beta 472 çıktı. Su an hala takıp edıyorum hormonun artısını. Bu arada pembe lekelenmelerım var kasıklarımda cok cıddı bır agrı yok. Basına boyle bır durum gelen var mı sonucunuz ne oldu benımle paylaşır mısınız ?

Ya bana lütfen cevap yazın benim 15 gündür afetim geçti ben 8. Gün kan verdim 0.200 çıktı betam hala adet görmedim negatiften pozitife dönenler varmı

Ya bana lütfen cevap yazın benim 15 gündür afetim geçti ben 8. Gün kan verdim 0.200 çıktı betam hala adet görmedim negatiften pozitife dönenler varmı
Normalde düzenli midir adetiniz? 8 gün gecikip kanda çıkmaması düşük ihtimal sanırım. 15 gün olduysa idrar testi yapabilirsiniz sabah ilk idrarla güvenilir sonuç çıkacaktır

İdrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı 1.5 yıllıkmevliyim ve bebek istiyoruz geç yumurtlama olabilir mi sizce

Benim reglim geciktiğinde hamileyim sanmıştım yumurtalık kisti varmış o ay hamile kaldım sonradan, ancak ilk betam 135 çıktı iki gün sonra 161 birini sabah birini aksam verdim belki ondan hafif fark olabilir ama az bir değer, öncesinde bir kürtaj geçmişim var yine aynısını yaşamaktan korkuyorun

Allah korusun inşaAllah değildir ama böyle düzensiz betalarda dış gebelik olabiliyor. Takibini ihmal etmeyin ki öyle bşt durum olursa gecikme olmadan müdahale etsinler. İnşaAllah sağlıklıdır

Maalesef bugün kan verdiğimde sonucum 66 çıktı düşmeye baslamış bir kaç güne kanamam baslar ilk Kimyasal ve sebebi bilmiyorum..

Bende aynı durumdayım sonuç nedir

`