Beta hcg tam %60 artış normal mi

ikraaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
44
8
1
28
Kızlar merhaba. Arkadaşım yeni hamile olduğunu öğrendi 3 defa iki gün arayla test verdi ilk testi 37 ikincisi 61 üçüncüsü 96 çıktı. Progesteron hormonu 20 çıktı. Doktor bugün düşük yapacaksın demiş ama internetten baktığımızda minimum %60 artmalı diyor ve artışlar tam yüzde 60 değerinde. Sizce bir problem var mı bu durumu yaşayan var mı

Güzel artmış başka doktora gitsin cnm şöyle arkadaşına hiç bişey yoj düşük yapacaksın ne demek ya dalga mı geçiyorsun deseymis gayet güzel artmış bnce başka doktora gitsin kese görünümü gitsin o doktara gitmesin arkadaşına söyle hiç bir şekilde ona gitmesin bebek varken düşük yapmaya çalışıyor gerizekalı doktor

Evet ya bende anlam veremedim yani her yerde diyor yüzde 60 diye progesteron 20 değerinde direkt düşük demiş ağlatmış, anlamıyorum bazen Bende doktorları

Evet ya bende anlam veremedim yani her yerde diyor yüzde 60 diye progesteron 20 değerinde direkt düşük demiş ağlatmış, anlamıyorum bazen Bende doktorları
Sakın itimat etmesin moralini bozmasın progestan da güzel değeri gayet çocuğunu düşünsun sakın olsun herşey çin guzel şuan daha kan vermesin adet tarihiyle haftasına bakıp kalp atışına gitsin cnm ona da şu sözü söylesin doktor olmuşun ama kadın olamamissin diye

Noldu arkadasinizin durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…