Beta hcg tam iki katı çıktıp sağlıklı gebelik yaşayanlar

Bu kadr ayrıntılı dusunme canm sna ve bebeğine zarar tam 2 kat artmış işte 2gun sonra yine baktr yine iki katysa ondn sonra bekle keseyi ve bebeği görmek için

Kızlar merhaba benim cuma beta hcg 32 çıktı bugün 64 çıktı tam iki katı alt sınır yani gecen ay kimyasal gebelik gecirdim çok korkuyorum yine öyle olur diye böyle tam iki katı çıkıp sağlıklı gebelik gecireyen var mı
Brde önemli olan adetn gectimi kaç gün geçti ??

Kızlar merhaba benim cuma beta hcg 32 çıktı bugün 64 çıktı tam iki katı alt sınır yani gecen ay kimyasal gebelik gecirdim çok korkuyorum yine öyle olur diye böyle tam iki katı çıkıp sağlıklı gebelik gecireyen var mı
Canim endiselenme ne güzel artmis iyi düsün iyi olsun. Kac gün gecmisti adetine 3w ciktiginds hcg nin

Bendede suan kusku var acaba kimyasal mi geciriyorum diye neden dersen gecen hafta persembe silik cikti positifti gectigimiz sali yaptim clear blue 1-2 haftalik dedi iki gün önce yaptm en son negatifti. Kanimda da ilk 30 cikmisti.... simdide yumurtslamada olan akinti varya affedersin sümük gibi ondsn skti kocsman.... dende ksnamadan önceki belirtiler neydi? Cevap verirsen cok sevinirim..

Canim endiselenme ne güzel artmis iyi düsün iyi olsun. Kac gün gecmisti adetine 3w ciktiginds hcg nin

Bendede suan kusku var acaba kimyasal mi geciriyorum diye neden dersen gecen hafta persembe silik cikti positifti gectigimiz sali yaptim clear blue 1-2 haftalik dedi iki gün önce yaptm en son negatifti. Kanimda da ilk 30 cikmisti.... simdide yumurtslamada olan akinti varya affedersin sümük gibi ondsn skti kocsman.... dende ksnamadan önceki belirtiler neydi? Cevap verirsen cok sevinirim..
Canım benim hiç belirtim yok gibiydi kimyasal geçirdiğim zaman adetim 7 gün geçince baktırmıştım 27-46-60 çıktı iki gün arayla 60 çıktığı gün kumlu su gibi kahverengi akıntı oldu sonra kanama başladı

Canım benim hiç belirtim yok gibiydi kimyasal geçirdiğim zaman adetim 7 gün geçince baktırmıştım 27-46-60 çıktı iki gün arayla 60 çıktığı gün kumlu su gibi kahverengi akıntı oldu sonra kanama başladı
Anladim canim benimde bugün 9. gün sanirim yada 8. biraz endise var... test yaptim cuma negatif cikti. Gecen hafta persembeden gectigimiz saliya kadar positifti. Hatta sali clear blue 1-2 haftalik gösterdi... iki gün öncede negatif cikinca kanamayi bekler oldum. Agrim kanamam ne yok simdilik. Gögüslerimin ucu aciyo kasiniyodu oda gitti

ilki kimyasal oldu diye buda olacak diye birsry yok canim ben de cok korktum düşündüm ama artisin normal benim adete 3 gun kala 62.78 cikti cuma 250 cikmasi gerekirken 604.8 çıkmış ti sonra ki 3422 cikti artis varsa sorun yok icini ferah tut eylül de ben de kimyasal gecirdim ekimde 4 gunluk gecikmeyle kanama basladi aralıkta hamile kaldim cok sukur simdilik birseyimiz yok hamd olsun rabbime Allah sağlıklı gebelik gecirmeyi nasip etsin hepimiz e

Ben de geçen ay kimyasal yaşadım, bu ayki yumurtlamam geldi korunsak mı bilemiyorum. Çünkü adetim 8 gün gecikmişti beta hcg 10 un üstüne çıkmadı ve kanamam başladı. Yaklaşık 12-13 gün sürdü. Yani daha 3-4 gündür kanamam yok. Yumurtlamam yarın öbür gün. Rahim kendini toparlamış mıdır bilemiyorum. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Kizlar galiba hepimizin ortak endisesi keseyi gorebilcekmiyim,bebegi gorcekmiyim ve kalp atislarini duybilcekmiyim istemeden de olsa bebislerimizi uzuyo olabilirizzz son zamanlarda burdaki yeni anne adaylarinin sorunu bu Rabim insaAllah herseyin en guzelinden Nasip eder.. bizlerde sag salim evlatlarimiza kavusuruz

Back
X