- 7 Ocak 2017
- 181
- 78
- 18
- 35
- Konu Sahibi Deryadenizsensin
-
Brde önemli olan adetn gectimi kaç gün geçti ??Kızlar merhaba benim cuma beta hcg 32 çıktı bugün 64 çıktı tam iki katı alt sınır yani gecen ay kimyasal gebelik gecirdim çok korkuyorum yine öyle olur diye böyle tam iki katı çıkıp sağlıklı gebelik gecireyen var mı
Canim endiselenme ne güzel artmis iyi düsün iyi olsun. Kac gün gecmisti adetine 3w ciktiginds hcg ninKızlar merhaba benim cuma beta hcg 32 çıktı bugün 64 çıktı tam iki katı alt sınır yani gecen ay kimyasal gebelik gecirdim çok korkuyorum yine öyle olur diye böyle tam iki katı çıkıp sağlıklı gebelik gecireyen var mı
İnşallah artık düşünmek istemiyorum bende hayırlısı olur inşallahBrde önemli olan adetn gectimi kaç gün geçti ??
Canım benim hiç belirtim yok gibiydi kimyasal geçirdiğim zaman adetim 7 gün geçince baktırmıştım 27-46-60 çıktı iki gün arayla 60 çıktığı gün kumlu su gibi kahverengi akıntı oldu sonra kanama başladıCanim endiselenme ne güzel artmis iyi düsün iyi olsun. Kac gün gecmisti adetine 3w ciktiginds hcg nin
Bendede suan kusku var acaba kimyasal mi geciriyorum diye neden dersen gecen hafta persembe silik cikti positifti gectigimiz sali yaptim clear blue 1-2 haftalik dedi iki gün önce yaptm en son negatifti. Kanimda da ilk 30 cikmisti.... simdide yumurtslamada olan akinti varya affedersin sümük gibi ondsn skti kocsman.... dende ksnamadan önceki belirtiler neydi? Cevap verirsen cok sevinirim..
Anladim canim benimde bugün 9. gün sanirim yada 8. biraz endise var... test yaptim cuma negatif cikti. Gecen hafta persembeden gectigimiz saliya kadar positifti. Hatta sali clear blue 1-2 haftalik gösterdi... iki gün öncede negatif cikinca kanamayi bekler oldum. Agrim kanamam ne yok simdilik. Gögüslerimin ucu aciyo kasiniyodu oda gittiCanım benim hiç belirtim yok gibiydi kimyasal geçirdiğim zaman adetim 7 gün geçince baktırmıştım 27-46-60 çıktı iki gün arayla 60 çıktığı gün kumlu su gibi kahverengi akıntı oldu sonra kanama başladı
ilki kimyasal oldu diye buda olacak diye birsry yok canim ben de cok korktum düşündüm ama artisin normal benim adete 3 gun kala 62.78 cikti cuma 250 cikmasi gerekirken 604.8 çıkmış ti sonra ki 3422 cikti artis varsa sorun yok icini ferah tut eylül de ben de kimyasal gecirdim ekimde 4 gunluk gecikmeyle kanama basladi aralıkta hamile kaldim cok sukur simdilik birseyimiz yok hamd olsun rabbime Allah sağlıklı gebelik gecirmeyi nasip etsin hepimiz eKızlar merhaba benim cuma beta hcg 32 çıktı bugün 64 çıktı tam iki katı alt sınır yani gecen ay kimyasal gebelik gecirdim çok korkuyorum yine öyle olur diye böyle tam iki katı çıkıp sağlıklı gebelik gecireyen var mı
insallah canim icini ferah tut sag salim alirsin inşallah kucagina hep birlikte inşallahİnşallah canım bakalım geçmişteki kötü yaşantı insanı çok etkiliyor bu sefer sağlıklı olacak inşallah
Aynen cnmSağlıklı olacak mı en büyük endişemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?