Beta hcg testi 15,26 hamilelik olabilirmi?

selenay46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2025
1
0
1
21
Beta hcg. 15,26 hamilelik varmıdır yardımcı olur musunuz iki kere test yaptım çift çizgi çıktı beta testi verdim sonuç 15,26 çıktı ama adet gördüm.aranizda böyle olupta gebe olan varmı

Son düzenleme:
Beta hcg. 15,26 hamilelik varmıdır yardımcı olur musunuz iki kere test yaptım çift çizgi çıktı beta testi verdim sonuç 15,26 çıktı ama adet gördüm.aranizda böyle olupta gebe olan varmı
üstüne görmüş olabilirsin canım yerleşme kanaması olabilir hamilesin.
En son regli tarihin ne zaman ?

Sonuça göre hamilelik var ama regli görmek olmaz kanama miktarı rengi önemli genelde yerleşme kanaması regle yakın gelir siz testi kanamadan önce mi verdiniz sonra mı

Benim yemgem de tegl gördü hamileyken. Düşük sandı hatta. Hamilesin net 5 değerinin üstü gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…