Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg. 15,26 hamilelik varmıdır yardımcı olur musunuz iki kere test yaptım çift çizgi çıktı beta testi verdim sonuç 15,26 çıktı ama adet gördüm.aranizda böyle olupta gebe olan varmı
Beta hcg. 15,26 hamilelik varmıdır yardımcı olur musunuz iki kere test yaptım çift çizgi çıktı beta testi verdim sonuç 15,26 çıktı ama adet gördüm.aranizda böyle olupta gebe olan varmı
Sonuça göre hamilelik var ama regli görmek olmaz kanama miktarı rengi önemli genelde yerleşme kanaması regle yakın gelir siz testi kanamadan önce mi verdiniz sonra mı