- 16 Kasım 2024
- 3
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi aysenur123lili
-
Reglden 1 hafta once mide bulantisi gibi bir hamilelik belirtisi olamaz benceYaa.. şu iki gündür aşırı midem bulanıyor. Kasiklarimda da agri var reglime daha 1 hafta var. Sebebi ne olabilir ki?
Yaa.. şu iki gündür aşırı midem bulanıyor. Kasiklarimda da agri var reglime daha 1 hafta var. Sebebi ne olabilir ki?
Test sonuçlarınıza göre hamile değilsiniz. Gebelik için değer 5ve üzeri olması gerekir. Sizin değeriniz 1 in değer. 0.100 ya da 0.200 çıkmasında herhangi bir fark yoktur matematiksel olarak.Yaa.. şu iki gündür aşırı midem bulanıyor. Kasiklarimda da agri var reglime daha 1 hafta var. Sebebi ne olabilir ki?
Regl öncesi mide bulantısı bende de oluyordu bide aşırı üşüme bekle bakalım regl olmazsan test yapYaa.. şu iki gündür aşırı midem bulanıyor. Kasiklarimda da agri var reglime daha 1 hafta var. Sebebi ne olabilir ki?
Dogru sonuc icin 48 saat sonra ayni yerde kan verinmerhaba sevgılı anneler ve anne adayları cok deneyımsız oldugum ıcın merak ve panik içindeyim. reglim 1 gün geciktijten sonra 2.günün akşamı saat 22:00 de yaptıgım testte betam 72,00 cıktı (özel hastane) bu sabah 11:11 de tekrar verdım 100,88 çıktı (baska bır ozel hastane) doktor 2 gun sonra tekrar bakalım dedi. sizce bu artıs normal mı cok korkuyorum. herhangı bır kasık agrım ya da kanamam yok, sadece sürekli tuvalete gıtme ıhtıyacım ve gogus agrım var bana da yorum yaparsanız cok sevınırım
Reglim gecmis takvimden baktim 2 gun bekleyecegim bakalim cikiyor mu. Teşekkür ederim yorumun icinRegl öncesi mide bulantısı bende de oluyordu bide aşırı üşüme bekle bakalım regl olmazsan test yap
Bende bugün verdim test 7.07 çıktı hamile değil miyimMerhaba değilsiniz. Gebelik icin betanin 10 uzeri cikmasi gerekiyor. 0.10 ve 0.200 gebelik yok demek
çok yeni gebelik varBende bugün verdim test 7.07 çıktı hamile değil miyim
Çatlatma iğnesi yapmıştım 8 kasımda bugün 14. Günüm iğne etkisi olabilir mi aceba yada kimyasal gebelikçok yeni gebelik var
bunu şuan anlayamayız 2 gün sonra tekrar kan verirseniz anca o şekil de anlaşılır :)Çatlatma iğnesi yapmıştım 8 kasımda bugün 14. Günüm iğne etkisi olabilir mi aceba yada kimyasal gebelik
Evet doğru diyorsunuz teşekkür ederim bilgilendirme içinbunu şuan anlayamayız 2 gün sonra tekrar kan verirseniz anca o şekil de anlaşılır :)
Reglime 1 hafta kala hamile olduğumu öğrendim. Ve reglime 2 gün kala mide bulantılarım başladı. Kişiden kişiye değişiyor belirtilerReglden 1 hafta once mide bulantisi gibi bir hamilelik belirtisi olamaz benceyaklasik 8. 9.haftalarda basliyor bulantilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?