Beta HCG testi değerlerim , lütfen yardım edin kızlar

minipushinka

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
92
134
34
Bugün doktora gittim , hormonlarımı ölçtürmek için

Progesteron hormonum 25 çıktı , doktorum ilaveten gebelik tetkiki istedi

Test sonucunda Beta HCG değerim 21,42 çıktı

Doktor kesin sonuç için 1 hafta bekleyelim dedi ama biliyorsunuz beklemek en zoru

Sizce ben hamile miyim ??

Canım gebelik testinde 5 ten yukarısı hamile diye sayılıyor doktor 1 hafta sonra kese için demiş olabilir kesinlessin die.

yani umutlanmalı mıyım ?? eşimin spermlerinde baya bir sorun vardı , eğer hamile kalırsam çok büyük süpriz olacak , bi yandan da korkuyorum hayal kırıklığına uğrayacağım diye

yani umutlanmalı mıyım ?? eşimin spermlerinde baya bir sorun vardı , eğer hamile kalırsam çok büyük süpriz olacak , bi yandan da korkuyorum hayal kırıklığına uğrayacağım diye

Canim değerinde hamilelik var sen genede kendine dikkat et ağır is kaldırma.
Degerin yukselirse sağlıklı gebelik oluyor.
senin bir hafta çok demiş doktorun istersen merak edersen 1 hafta bekleyemem diyorsan testten 2 gün sonra kanda bir daha baktır eğer ki 2 kat artmissa sağlıklı hamilelik oluyor

Bugün doktora gittim , hormonlarımı ölçtürmek için

Progesteron hormonum 25 çıktı , doktorum ilaveten gebelik tetkiki istedi

Test sonucunda Beta HCG değerim 21,42 çıktı

Doktor kesin sonuç için 1 hafta bekleyelim dedi ama biliyorsunuz beklemek en zoru

Sizce ben hamile miyim ??
progestoron değerin çok iyi ben hamileyken 10.42 çıkmıştı doktorum rahim yapısı çok iyi kalınlaşma var bebeğin sağlıklıysa tutunacağı yerin zemini çok iyi demişti. hcg de çok yeni olduğunu gösteriyor biraz bekle ve sakın ağır kaldırmaki adetin sökülmesin

bekleyemiyorum , bugün tekrar hastaneye gidip kan testi yaptırıcam , değerimde yükselme var ise sağlıklı bi gebelik başlangıcı var demektir değil mi ?

dün sabah verdim kanı , 21 civarında çıktı hcg
bugün akşam üzeri tekrar kan veriyim diyorum , eşim de ben de çok sabırsızız

dün sabah verdim kanı , 21 civarında çıktı hcg
bugün akşam üzeri tekrar kan veriyim diyorum , eşim de ben de çok sabırsızız

Kan verdiğin an geçerli sonuç aldığın gün değil bebeğim.
Tamam bugün akşam üzeri yada yarın sabah erkenden verirsen on göre kontrol edilebilir.
Ben 1 aralıkta verdim 60.73 tu.
3 aralıkta 244 tu dahada kan vermedim

bugünki test sonucum hcg 27 , bu iyiye işaret mi ?
48 saatte iki katına çıkmıyorsa bir sorun oluyor canım. Ona göre hesapla. Ben beta hcg için çok cevap Aradım ve sonuç olarak 48 saatte 2-3 katına çıkmıyorsa o gebelikten pek de hayır gelmiyor. Ilk değerini bilmiyorum o Yüzden 48 saatte ikiye katladıysa tebrik ederim. Güzel bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle :)

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var en 18 martta adet oldum 14 nisanda kan testi yaptım 320.4 cikti Dr gittim ne olur ne olmaz diye dis gebelik olmasın diye yeniden aynı yerde kan test yaptir dedi 20 nisanda yeniden yaptım 2662 cikti hersey buraya kadar normal iki Gündür bende kahverengi akıntı gelmeye başladı cok degil bi parmak kadar ama panikledim Dr ulaşmadığım icin baska Dr gittim doktor yeniden kan testi yaptım bu sefer 2480 cikti ve ultrasonda kese görülmedi Dr kese olmadıgı icin dis gebelikten şüphelendi şiddetli ağrıların olursa hemen gel ve yanında mutlaka birileri olsun dedi cok korkmaya başladım sizce normal mı kesenin hala görülmemesi bide hafta sonu olduğu icin Doktoruma ulaşamadım Pazartesi hemen gidicem ama acaba ilk once yeniden bugun gittiğim hastaneye gidip kan testi yaptırsam mı bakalım dert düşücek mı? Cunku her yerde yapılan kan testlerin dgerleri aynı degil :KK43: bilemiyorum ama cok Canım sıkıldı

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var en 18 martta adet oldum 14 nisanda kan testi yaptım 320.4 cikti Dr gittim ne olur ne olmaz diye dis gebelik olmasın diye yeniden aynı yerde kan test yaptir dedi 20 nisanda yeniden yaptım 2662 cikti hersey buraya kadar normal iki Gündür bende kahverengi akıntı gelmeye başladı cok degil bi parmak kadar ama panikledim Dr ulaşmadığım icin baska Dr gittim doktor yeniden kan testi yaptım bu sefer 2480 cikti ve ultrasonda kese görülmedi Dr kese olmadıgı icin dis gebelikten şüphelendi şiddetli ağrıların olursa hemen gel ve yanında mutlaka birileri olsun dedi cok korkmaya başladım sizce normal mı kesenin hala görülmemesi bide hafta sonu olduğu icin Doktoruma ulaşamadım Pazartesi hemen gidicem ama acaba ilk once yeniden bugun gittiğim hastaneye gidip kan testi yaptırsam mı bakalım dert düşücek mı? Cunku her yerde yapılan kan testlerin dgerleri aynı degil :KK43: bilemiyorum ama cok Canım sıkıldı
aslında ilk başlarda çok güzel artmış değerin.o değerde bazen keseyi göremeyebiliyor doktorlar ama vajinal ultrasonla görünebiliyor.testi daha önce nerede yaptırdıysanız orada yaptırın.ozaman daha kesin birşeyler çıkacaktır.hakkınızda hayırlısı

aslında ilk başlarda çok güzel artmış değerin.o değerde bazen keseyi göremeyebiliyor doktorlar ama vajinal ultrasonla görünebiliyor.testi daha önce nerede yaptırdıysanız orada yaptırın.ozaman daha kesin birşeyler çıkacaktır.hakkınızda hayırlısı
Evet ya hersey ne guzel ilerliyordu ilk iki testi baska yerde yaptım ve baya uzak bana o hastane is yerine yakın diye orda yapmıştım ama bugun panikledigim icin evimin önündeki hastanede muayene olduktan sonra orda da yaptım acaba diyorumki nasıl olsa elimde bu son gittiğin hastanede tahlil sonucu var Pazartesi yeniden evimin önündeki yerde yapayım sonrada kendi doktoruma gideyim sizce böylemi yapmalıyım yoksa ilk ikisini yaptığım yerdemi yapmalıyım off cok kafama takmaya başladım bide kese görünmedi ya daha cok üzüldüm gerçi bu sitede okuduğum yorumlarda bazen 6 veya 7 haftalarda keseler görülebiliyormus insallah oyle olur allahım sen yardım et

Evet ya hersey ne guzel ilerliyordu ilk iki testi baska yerde yaptım ve baya uzak bana o hastane is yerine yakın diye orda yapmıştım ama bugun panikledigim icin evimin önündeki hastanede muayene olduktan sonra orda da yaptım acaba diyorumki nasıl olsa elimde bu son gittiğin hastanede tahlil sonucu var Pazartesi yeniden evimin önündeki yerde yapayım sonrada kendi doktoruma gideyim sizce böylemi yapmalıyım yoksa ilk ikisini yaptığım yerdemi yapmalıyım off cok kafama takmaya başladım bide kese görünmedi ya daha cok üzüldüm gerçi bu sitede okuduğum yorumlarda bazen 6 veya 7 haftalarda keseler görülebiliyormus insallah oyle olur allahım sen yardım et
canım hemen panik yapma bazen hastaneler arasında yapılan testlerde uçurum olabiliyor.
benim bi keresinde öyle olmuştu.bence sen ilk yaptırdığın yerde yaptır ona göre değerlendirirsin.
eğer değerin yine düşmeye başlamışsa sağlıksız bir gebeliktir.öyleyse de kendini üzme ileri haftalarda sorun çıkmasındansa başlarda çıkması daha kabullenici oluyor.dış gebeliği de aklına getirme allah korusun.keseye gelince zaten bu değerle görünmemesi çok normal.değerin 5000 6000 olur ozaman çok rahat görünür.allahım ne mucizeler veriyor inşallah sorunsuz devam eden sağlıklı bir gebeliktir.

X