- 6 Ocak 2022
- 12
- 1
- 1
- Konu Sahibi SariMathilda3
-
Adetinizden hemen sonra yumurtladiysaniz onun uzerine 14. Gun adet olmaliydiniz. Ya pko hastasisiniz ya da yumurtlama testini yanlis yorumladiniz. Adete 10 gun kala gebelik testte belli olmaz zaten, beklemeniz lazimMerhaba hanimlar.
Adetim 16 aralikta basladi 20 aralikta tamamen bitmisti ve o gun ovulasyon testi yaptigimda yumurtlama gunum oldugunu gordum. O gun esimle korunmasiz beraber olduk. Beklenen adet tarihim 16 ocak, daha reglime 10 gun var ama ben dayanamayip bir hafta once kan testi verdim 2 kere. Birinde 0.27 digerinde 0.29 cikti. Bir hafta sonra tekrardan adetime 10 gun kala yani bugun (6 ocak) tekrar kan testi verdim bu sefer degerim 1 Cikti. Yukseliyor mu anlamadim. Ve 2 haftadir kasiklarim aşırı bir sekilde agriyor, bacaklarima belime vuruyor. Ayni ya da benzer durumu yasayanlar lutfen deneyimlerini paylasabilir mi ?
Simdiden tesekkur ediyorum hepinize.
20 aralıkta yumurtlama olduysa kan testinde 5 den yukarı çıkardı zaten 5 den aşağı değer negatiftir yumurtlama testinizin fotosu var mı ?Merhaba hanimlar.
Adetim 16 aralikta basladi 20 aralikta tamamen bitmisti ve o gun ovulasyon testi yaptigimda yumurtlama gunum oldugunu gordum. O gun esimle korunmasiz beraber olduk. Beklenen adet tarihim 16 ocak, daha reglime 10 gun var ama ben dayanamayip bir hafta once kan testi verdim 2 kere. Birinde 0.27 digerinde 0.29 cikti. Bir hafta sonra tekrardan adetime 10 gun kala yani bugun (6 ocak) tekrar kan testi verdim bu sefer degerim 1 Cikti. Yukseliyor mu anlamadim. Ve 2 haftadir kasiklarim aşırı bir sekilde agriyor, bacaklarima belime vuruyor. Ayni ya da benzer durumu yasayanlar lutfen deneyimlerini paylasabilir mi ?
Simdiden tesekkur ediyorum hepinize.
Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim. Ovulasyon testini yanlis yorumladigimi dusunmuyorum cunku ilk yaptigim, yani adetimin bittigi gunun sabahi, kopkoyu iki cizgi belirdi sonraki bes gun boyunca yapmaya devam ettim gittikce siliklesti. Bugun muayne oldum ne yumurtaliklarimda kist var, ne de pko hastasiyim doktor gayet sagliklisin hic bir sorun yok dedi. Kafam karisti evde yaptigim bi kac erken gebelik testinde silik ikinci cizgi de cikiyo ama kanda henuz negatif..Adetinizden hemen sonra yumurtladiysaniz onun uzerine 14. Gun adet olmaliydiniz. Ya pko hastasisiniz ya da yumurtlama testini yanlis yorumladiniz. Adete 10 gun kala gebelik testte belli olmaz zaten, beklemeniz lazim
Evet ovulasyon ve erken gebelik testinin fotolarini yukluyorum simdi20 aralıkta yumurtlama olduysa kan testinde 5 den yukarı çıkardı zaten 5 den aşağı değer negatiftir yumurtlama testinizin fotosu var mı ?
Evet 5 dakika içerisinde cıktı ikinci cizgi. Ama garip olan sey kendi yaptigim idrar testinde silikte olsa cikti ama kanda henuz negatif anlayamadim .sGebelik testiniz varsa yapın bi isterseniz birde erken gebelik testindeki 2. Çizgi hemenmi çıktı
Soldaki cok belirgin ama cok beklemis test, normal test yapin bir deEvet ovulasyon ve erken gebelik testinin fotolarini yukluyorum simdi
Soldaki ovulasyon testi, sagdaki erken gebelik testi. Normal test yaptim bugun negatif kan testinden sonra onda da bisey cikmadi. Ama erken gebelik yaptigimda silik cizgi cikmaya devam ediyoSoldaki cok belirgin ama cok beklemis test, normal test yapin bir de
Allah Allaah şuan elinizde varsa test yapıp atarmısınızEvet 5 dakika içerisinde cıktı ikinci cizgi. Ama garip olan sey kendi yaptigim idrar testinde silikte olsa cikti ama kanda henuz negatif anlayamadim .s
Maalesef su an yokAllah Allaah şuan elinizde varsa test yapıp atarmısınız
Evet gercekten cok garip dusunmekten takinti yaptim kac gundur. Adet gunumu beklemekten baska carem kalmadi sanirimÇok garip bi durum çünkü varsa kanda mutlaka çıkar bi kaç gün bekleyip regl olmazsanız kan verirsiniz yine mecbur
Gebelikte oluyo karın ve kasık ağrısı inşallah güzel haber alırsınızVe deli gibi kasik agrisi cekiyorum zonklama seklinde. Gecikmesinden baya bi sure gectikten sonra kan testinde degerleri sonradan yukselenlerde cok var kafami karistiran bu. Kasik agrim regl olucagim zaman bile bu kadar olmadi hic .s
Belki geç döllenme olmuş olabilir o yüzden kanda hemen çıkmamış olabilirVe deli gibi kasik agrisi cekiyorum zonklama seklinde. Gecikmesinden baya bi sure gectikten sonra kan testinde degerleri sonradan yukselenlerde cok var kafami karistiran bu. Kasik agrim regl olucagim zaman bile bu kadar olmadi hic .s
Sakin olun eğer adetiniz düzenliyse zaten gecikmez çok belirsizlik çok zor ama umarım sonu tatlı olurEvet gercekten cok garip dusunmekten takinti yaptim kac gundur. Adet gunumu beklemekten baska carem kalmadi sanirim
Bende geç döllenme olmuştu adet günümde test çok silikti varla yok gibiEvet gercekten cok garip dusunmekten takinti yaptim kac gundur. Adet gunumu beklemekten baska carem kalmadi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?