BETA HCG testi negatif olanlar

AMİN canım MEVLAM BÜYÜKTÜR..VALLAHİ BENDE MORALİMİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞIYORUM SABAHLARI EŞİM İŞE GİDİYOR ONUN BERABER ÇIKIP YÜRÜYÜŞ PARKURUNDA 1 SAAT YÜRÜYORUM .. SOSYAL AKTİVİTELERE KATILIYORUM KENDİM EMEKLİYİM...ŞUNU DİYORUM KENDİME ALLAHIN İZNİYLE BEN KISIRLIĞI YENECEĞİM..BAŞARACAĞIM DİYORUMMM

mer arkadaşlar bende sizler gibiyim...temmuz 7 de adet olmuştum günüm geçtiktem sonra doktora gittim.doktor alttan muayene sonucunda kese gördüğünü söyledi.ultrasyon görüntüsünüde verdi.bu arada kan testi yaptırlar sonuç negatif(-) tabiki.sonra başka bir doktara gittim alttan muayene sonucu hamile olmadığımı ama büyümüş bir yumoşum olduğunu geç döllenme olacağını söyledi ve ben bekledim.bu arada şeker bayramı geldi ve biz tatile gittik.ama bayramın 3.günü olan 21 ağustos ta kanamam bir başladı ve 15 gün fazlasıyla geldi ve beni çok yıprattı artık kansız kalmışım.bu arada doktara gittiğimde normal dedi bana...bende çaresizce eve geldim.işte şimdide 1 ekim yine adet olmadım ama nedendir bilmiyorum idrar testi yapmakta istemiyorum...sizce bu yaşadıklarımı nasıl değerlendirmem lazım?

tekrar doktara gidin bence nedenini araştırın sizindemi yaşınız ileri menopozun eşiğindeyseniz bu tip dalgalanmalar oluyor maalesef..

Son düzenleme:
ben geldim kızlar hala hasta olmadığım için malesef bugün doktora gittim sonuç negatif yani gene başarısız bana söktürücü verdi bugün kullanmaya başlıycam iyice sinirlerim gitti bune anlamıyorrum doktorlar zaten hep bişey yok diyor diyor ama tamam hamile değiliz olamıyoruz belki gününü tutturamıyoruz ama neden adetler geçikiyor anlamadım tan 3.ayıma girdim ve doktor şu nedenden dolayı demiyo sadece sana söktürücü verdim kullan adetin 3.günü gel diyor sıkıldım artık ve artık hiç umudum yok rabbim herşeyin hayırlısını versin

masalo606 yaşımız gereği böyle dalganların olması çok normel 40 aşmış birileri olrak bizler..MEVLAM nasip edecekse eder bir şekilde hayırlıs olsun ne diyelim..

tekrardan selam kızlar size çok ilginç bi haber vermeye geldim bu arada iyi geceler ben hala hasta olmadım 15 gün önce doktor söktürücü verdi 5 gün kullandım on gün içinde hasta olcaksın dedi hala olmadım nerdeyse 3.aya geldim :((((((( fena canım sıkıldı eşime de belli edemiyorum anlamadım :(((((

selam javandora ve sonunda egne doktor a gittim gene söktürücü verdi ama ilacı almadan aynı gün hastalandım şu an adetim biteli 1 hafta oldu artık beklemiyorum beklemiycem rabbim ne zaman verirse ona şükür edicem yer gök duayla birazda kafama takmamaya karar verdim herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah iyi geceler

selam masalcım adetlerin hep gecikir mi yoksa bir nedeni mi var ?
adet düzenlemeleri için sana hayıt hapını öneririm 6 aylık kullanımdan sonra düzenli günü gününe adet görüyorsun ve bu hap ile birlikte yumurtaların normal gelişip çatlıyor .

selam masalcım adetlerin hep gecikir mi yoksa bir nedeni mi var ?
adet düzenlemeleri için sana hayıt hapını öneririm 6 aylık kullanımdan sonra düzenli günü gününe adet görüyorsun ve bu hap ile birlikte yumurtaların normal gelişip çatlıyor .
mrb asel benimde adetlerim düzensizleşti son 4,5 aydır böyle 2 ay da bir olmaya başladı oda adet söktürücülerle ama ben normal diyorum yaşımın ileri olmasından kaynaklanıyor menopoz eşiğindeyiz artık bu hayıt hapı neymiş nerden aldınız ? bizde kullansak yararı olurmu acaba bende bebiş hasreti çekenlerdenim.

mrb.. infertilitede takipteyim.. hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyımm. menogonla yumurta takibi oldum, 3-4 tane yumurtam gelişti ve aşılama oldu ilişkiyle de destekledik.. adetim 3 gün gecikti. kan testi yaptırdım 1.27 çıktı negatif yani ama adet de olmadım neden acaba.?şimdiden teşk..

kızlar uzun zamandır pek takılmıyorum herkeze merhaba hala beklemedeyiz sanırım hepimiz rabbim isteyen herkeze o meleklerden tez zamanda nasip etsin inşallah beni sorarsanız benim gene adetim 3 gün geçti bu sefer tek değişiklik 1 haftadır göğüslerimdeki hamlık ağrısı ve çok üşüme arada başım da döndü belli belirsiz inşallah yarın gidicem kan vermeye pek umudum yok ama inşallah diyorum dua edin kızlar rabbim hepimize o duyguyu yaşatsın inşallah

Back
X