Beta hcg testi ve gelen kahverengi akıntı yorum lütfen

cns15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2022
254
121
33
33
Merhaba günaydın herkese dün kanda gebelik testi yaptırdım sonuc 7,85 çıktı yarın tekrar yaptıracağım ama bugün kahverengi bir akıntı yaşadım baya da geldi devam edermi bu ne bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz , idrarda gebelik testi pozitif çıkıyor . Kan daki test sonucunu yorumlayabilirmisiniz ve akınti nedenini . Regl 3 ağustosta olmam lazımdı olmadım .

Eklentiler

• 584BFA6E-D90F-4D7D-9EED-122CA8B4A6EB.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 66
Değerin biraz düşük gibi canım yani kimyasal ya da gebelik oluşmamış olabilir. İlaç kullanıyorsan bazı ilaçlar yükseltiyor değeri biraz. Ya da geç döllenme olmuş ve yerleşme kanaması da yaşıyor olabilirsin. İkinci teste kadar bi şey demek doğru olmaz. Hamile değilsen bile üzülme. Sağlıklı olması ve geç olması sağlıksız ve şimdi olmasından iyidir

Adet günün geçti mi? Üzerine regl olabilirsin regl gununse

Yarın tekrar kan vericem idrar hep pozitif çıkıyor . Yerleşmemi acaba

Yarın tekrar kan vericem idrar hep pozitif çıkıyor . Yerleşmemi acaba
Olabilir. Doktorum ilk zamanlar canlı kırmızı değilse korkma demişti. Ki ben ufak canlı kırmızı da gördüm çok şükür sıkıntı olmadı. Ama sevinmek için de erken. Daha sonra hayal kırıklığı yaşamamak için biraz kesinleşmesi i beklemeni tavsiye ederim. İnşaallah umduğun gibidir

İnşallah çok teşekkür ederim evet dün doktorumla konuştum zaten iki gün sonra tekrardan test ver dedi on gün sonra da bana gel dedi hakkımızda her şeyin hayırlısı

İnşallah çok teşekkür ederim evet dün doktorumla konuştum zaten iki gün sonra tekrardan test ver dedi on gün sonra da bana gel dedi hakkımızda her şeyin hayırlısı
Merhaba sonucunuz neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…