Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç önemli değil bende pco var sanırım geç döllenme oldu beklenen adet tarihim geçti çünkü baya. Etken gebelik testin de silik çizgi ile öğrendim erken gebelik testi yapabilirsiniz bence :)Çok soru sormuş gibi oldum kusura bakmayın ben de beklemedeyim de henüz hiçbir test yapmadım yapsam mı diye kararsızım
Evet aslında akşam verecektim ama fırsat olmadı sabah gittim biraz da heyecandan galiba :)Benzer saatlerde aynı yerde vermeye çalışın tabi cihaz farkı falan olabiliyormuş
Ben 13 Eylül'de son reglimi oldum ilk kez ovulasyon testi kullandım ve 19.gün yumurtlama 20.günçatlama gördüm. Yani 1 ve 2 ekim. Yani geç yumurtladım adetim bebek olmasa bile gecikebilirmişHiç önemli değil bende pco var sanırım geç döllenme oldu beklenen adet tarihim geçti çünkü baya. Etken gebelik testin de silik çizgi ile öğrendim erken gebelik testi yapabilirsiniz bence :)
Tabiki heyecan çok normal sağlıkla büyüsünEvet aslında akşam verecektim ama fırsat olmadı sabah gittim biraz da heyecandan galiba :)
Ben bir erken gebelik testi yapmanızı tavsiye ederim varsa eğer çok küçükken bile yakalıyor. İnşallah vardırBen 13 Eylül'de son reglimi oldum ilk kez ovulasyon testi kullandım ve 19.gün yumurtlama 20.günçatlama gördüm. Yani 1 ve 2 ekim. Yani geç yumurtladım adetim bebek olmasa bile gecikebilirmiş
8aydır istiyorum hiç hamilelik test yapmadım ama pişman oldum kimyasallarım oluyosa araştırılırdı en azından diye. Bu ay ilk kez test de yapacağım ama ne zaman yapsam ya da yapsam mı hala kararsızım
Ay çok teşekkür ederim cesaretlendim. Sabah ilk idrarla yapmak gerek galiba yarın yapayım tekrardan tebriklerBen bir erken gebelik testi yapmanızı tavsiye ederim varsa eğer çok küçükken bile yakalıyor. İnşallah vardır![]()
Benimle de paylaşır mısın sonucu :)Ay çok teşekkür ederim cesaretlendim. Sabah ilk idrarla yapmak gerek galiba yarın yapayım tekrardan tebrikler![]()
Elbette sen de gelişmelerden belirtilerinden bahset lütfenBenimle de paylaşır mısın sonucu :)
Elbette sen de gelişmelerden belirtilerinden bahset lütfen![]()
Sonuclar nasil kizlarBenimle de paylaşır mısın sonucu :)
Merhabalar son durumunuz nedir benimde dun yaptirdigimndegerle 8.12 oldugunu ogrendim sizin hcg artisiniz nasil olduArkadaşlar merhaba cuma günü akşam saat 4te kan vermiştim. Beta hcg 7.65 çıktı. Bugün sabah 10 da tekrar kan verdim ve 13,67 çıktı. Artış normal mi sizce?
Bat ne zamanArkadaşlar merhaba cuma günü akşam saat 4te kan vermiştim. Beta hcg 7.65 çıktı. Bugün sabah 10 da tekrar kan verdim ve 13,67 çıktı. Artış normal mi sizce?