Beta hcg testi

1987ozlm1987

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2022
6
4
1
38
Selamünaleyküm arkadaşlar Beta HCG bir gün önce 6-iken şimdi 13.06 cikti ama doktor net birsey demedi yükselirse gebelik diyor aranızda en düşük çıkan varmi yükseliyormu doktor kimyasal gebelik olabilir dedi adettime 4 gün varken silik çizgi cikti bende kan verdim 6 cikti sonra 13 umudum kırıldı alah rızası için yardım edin

Merhaba, tam anlayamadım detay verir misiniz. Regle kaç gün kala yaptınız, kan testini kaç gün ara ile yaptınız?

Canim muhtemelen şuan çok yeni ve bir günde artış gerçekten güzel. Adetine daha varmış zaten adet zamanın geçince zaten yukseilcektir telaslanma sağlıkla ilerlesin inşallah

Merhaba, tam anlayamadım detay verir misiniz. Regle kaç gün kala yaptınız, kan testini kaç gün ara ile yaptınız?
Adetim 4 varken erken gebelik testi yaptım asilama olmuştum ikinci çizgi silik cikti gittim hemen kan verdim 6.26 cikti 1 buçuk gün sonra özel hastaneye gittim 13 06 çıktı Pazartesi günü yeniden kan vereceğim ama Hafif Karnım ağrıyor Herhalde Stres yaptım benim gibi olup aranızda artan var mı diye merak ettim Doktor kimyasal gebelikte olabilir dedi O yüzden Moralim bayağı bozuk hani yükseledebilir bilir de hayırlısı Rabb'imden inşallah Rabbim isteyen herkese versin

Canim muhtemelen şuan çok yeni ve bir günde artış gerçekten güzel. Adetine daha varmış zaten adet zamanın geçince zaten yukseilcektir telaslanma sağlıkla ilerlesin inşallah
Inşallah Allah razı olsun Pazartesi günü yine kan vereceğim Bakalım yükselecek mi yükselmeyecek mi çalışıyorum Bir de ayakta çok duruyorum bilmiyorum hafif hafif Ağrılarım var kasıkta korkuyorum her an adet olacakmışım gibi Normalde bugün Adet günüm Ama hiçbir belirti yok

Anladım, aynı hastanede aynı saatte veriniz. Laboratuvarda bile değişiyor

Canım ben geçen ay kimyasal geçirdim adet günümde direk kanamam oldu bu ay yine var pozitif görünüyor bende adet günümü bekliyorum Allah nasip ederse. Benimde kasık ağrılarım çok her belirti var şuan. Ama geçen ay hiç yoktu mesela anlamadım bile hamileliği. İnşallah sağlıkla ilerler bebisiniz gerçekten zor bir durum ama sizin daha yeniyken baktığınız düşünüyorum

Allah razı olsun inşallah Rabbim de size de nasip eder ben de öyle düşünüyorum ama doktor fazla Umut vermediği için Moralim bayağı bozuk sizin kimyasal gebelikte detayı CG kaç çıkmıştı

Allah razı olsun inşallah Rabbim de size de nasip eder ben de öyle düşünüyorum ama doktor fazla Umut vermediği için Moralim bayağı bozuk sizin kimyasal gebelikte detayı CG kaç çıkmıştı
Canım adet günü kanama olur olmaz baktirmadim sonradan şüphelendim zaten hastaneye yakında değilim adet zamanindan bir kaç gün sonra 16 ydi beta HCG iki gün sonra da 6 ya düşmüş tu

Canım adet günü kanama olur olmaz baktirmadim sonradan şüphelendim zaten hastaneye yakında değilim adet zamanindan bir kaç gün sonra 16 ydi beta HCG iki gün sonra da 6 ya düşmüş tu
Canım öyle erken baktiran herkese kimyasal olabilir diyor doktorlar. Daha yolun başında çünkü bebiş.

Merhabalar sonucunuz nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…