Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok var yükselebilir erken yapmışsınız en az 2 gün mensinizin gecikmesi lazımMerhabalar. Reglime 9 gun var. Kan testi verdim. Sonuc 0.22 cikmis bu yukselir mi sizce?
Dayanamadim. Olduysa en az 2-3 cikar deger diye dusundum belirtim de yok zatenÇoook erken vermişsiniz
Ama eger dollenme olduysa hormon en az 2-3 falan gostermesi gerekmezmiydi. Yanlismi biliyorumDaha çok var yükselebilir erken yapmışsınız en az 2 gün mensinizin gecikmesi lazım
2-3 de anlamlı değil ki , hiç stres yapmayın. Döllenme olup rahme yerleşmesi 21 gün sürüyor geç döllenme olduysa zaten çıkmaz kan verip hiç tatlı canınızı yakmayınAma eger dollenme olduysa hormon en az 2-3 falan gostermesi gerekmezmiydi. Yanlismi biliyorum![]()
Yumurtlamanız aşağı yukarı 5 gün önce olmuştur 5 günde kana geçmez ki henüz oluşma aşamasındadır varsa daDayanamadim. Olduysa en az 2-3 cikar deger diye dusundum belirtim de yok zaten
Catlama olmustur yuksek ihtimalKızlar 18 marta hastaneye gitim doktor dedi yumurta buyuk olmuş çatlatma nemzan olur arkadaşlar 6 Mart'ta adet oldum 12 başımı yıkadım yumurta nasıl hesaplanır lütfen biri bana yardımcı olusun
Genelde buyudukten sonra ortalama 2 gun icinde falan catliyorCatlama olmustur yuksek ihtimal
22 ilişkiye girdim hergun girmeye gerek varmıCatlama olmustur yuksek ihtimal
Sık iliski ihtimali arttirir22 ilişkiye girdim hergun girmeye gerek varmı
Her gün değil gün aşırı ideal. Her gün olan ilişki sperm kalitesini düşürüyor22 ilişkiye girdim hergun girmeye gerek varmı
Merhaba bi artış oldu mu degerinizdeMerhabalar. Reglime 9 gun var. Kan testi verdim. Sonuc 0.22 cikmis bu yukselir mi sizce?
Merhaba hayir olmadi regl oldumMerhaba bi artış oldu mu degerinizde