Beta hcg ve aileye haber

gamzeliikiz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5
1
6
Yalova
Merhaba ben 18 yaşındayım ilişki yaşadım ama korunduk bir hafta icinde iki tane ella hap içtim adetin gecikti evde iki test yaptım sonuç negatif cikti adet gecikmesi için doktora gittim hamilelik testi istedi henüz sonuç çıkmadı ama merak ettiğim sonuç negatif ve ya pozitif olsun aileye test yaptırdı diye haber veriliyor mu lutfen yardimci olun

Merhaba ben 18 yaşındayım ilişki yaşadım ama korunduk bir hafta icinde iki tane ella hap içtim adetin gecikti evde iki test yaptım sonuç negatif cikti adet gecikmesi için doktora gittim hamilelik testi istedi henüz sonuç çıkmadı ama merak ettiğim sonuç negatif ve ya pozitif olsun aileye test yaptırdı diye haber veriliyor mu lutfen yardimci olun
Devlette yaptırdıysan çıkar sağlık ocağında da gorunur

Reşitsin tabiki haber verilmez pişman olacağın seylere bi daha kalkismazsan böyle kara kara dusunmezsin :KK12:

Saglik ocaginda yaptirdiysan eğer anne takipe gidersin ve seni ararlar ailenin numarasi varsa onlarda sana ulaşmak için seni ararlar ama hastanede yaptirsiysan kimse seni aramaz merak etme

Ben acilde yaptirmistim ertesi gun beni aradilar. Hcg baktirmişşiniz negatif cikmiş aile hekiminize gelirmisiniz dediler. Annemgilinde hekimi o tabiki.( Bu arada evliyken )
Hatta şunu biliyorum bayanin biri gebelik tahlili yaptiriyor sonra gidip ozelde kurtaj oluyor.
Kurtaj sonrasi tasiniyorlar ailesiyle..
Birgun saglik raporu icin aile hekimine gittiginde aile hekimi sen hamileydin ne yaptin diye sormuş kadin şok oluyo tabi nasil yani fiye. Aile hekimide demiski yaptirdigin tahliller bana da geliyor.

ben evliyim ve aile hekimin ailemle aynı.. gebelik testi yaptırdım babama bir sormuşlardı hamile mi diye.. ki testim negatifti...yani bekarsan da evliysen de illa ki duyuluyor.. öyle garip bir sistem.. adetinin gecikmesi yüksek ihtimalle ella hapıyla alakalıdır ;)

Back
X