Beta HCG ve Doktorların Olumsuz Yaklaşımları

mizgin-22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
1
0
1
32
Merhaba kızlar,

Her ayın 23'ünde düzenli olarak adet görüyorum. Bu ay adet günümde yalnızca koyu kahve lekelenmeler oldu. 10 gün kadar devam edince idrar testi yaptım, pozitif çıktı. Doktora gittik, ilk olarak vajinal usgde bakıldı ancak görülmedi. Kan testinde sonuç 570 çıktı. 2 gün sonra tekrar bakıldığında bugün 860 çıktı. Sonucu çok tatmin edici bulmadı doktor, korkutacak durumlardan bahsedildi hep. Dış gebelik olabilir, düşük olabilir vs denildi. Bugünkü vajinal usgde minik bir kese görüldü onun için de belki boş olabilir denildi. Neden bu kadar olumsuz yorumlar yapılıyor. İki günde değerin bu şekilde artması muhakkak sonucun kötü olduğuna mı yorumlanmalı? Normal bir gebelik olamaz mı?

Sizce artış normal olamaz mı? Şimdi Pazartesi yine çağırdı ama o güne kadar nasıl dayanacağım, hem korkuyorum hem çok tedirgin oluyorum. Aranızda benimkine benzer durumlar yaşayan var mıdır?

Şimdiden Teşekkürler

Beta nın 2 günde bir 2 kat artması gerekli
genel olarak da 1500 ve üstü kese görülür
inşallah düzene girer değerlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…