- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
-
Merhaba aynı durumu bende yaşadım 1 haftalık gecikme ile beta hcg =189 çıkmıştı. Çok düşük dediler. Önce kese gözüktü ve bebek olmadığını öğrendim aldırmak istemedim 13.haftada düşük yaptım. Yani boş gebelik geçirdim. Siz 2 veya 3 güne bir değerlerinize bir baktırın. İnş benim yaşadığım gibi birşey yaşamazsınızMerhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum daha doğrusu fikirlerinizi almak istiyorum. Benim adet olmam gereken tarih üzerinden 12 gün geçti yani şuan 12 günlük bir regl gecikmem var ve idrar testi yaptım ne silik çıktı nede çok baskın çıktı. İkinci çizgi normal şekilde çıktı hemen beta hcg baktırdım 146.76 çıktı. Yani aslında size sormak istediğim şu ki 12 günlük gecikme için beta hcg çokmu düşük ? böyle bir durum yaşayan varmı? Geç döllenme olabilir mi?
12 gün gecikme için evet düşük bir değer, normalde regliniz kaç günde bir oluyordu?Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum daha doğrusu fikirlerinizi almak istiyorum. Benim adet olmam gereken tarih üzerinden 12 gün geçti yani şuan 12 günlük bir regl gecikmem var ve idrar testi yaptım ne silik çıktı nede çok baskın çıktı. İkinci çizgi normal şekilde çıktı hemen beta hcg baktırdım 146.76 çıktı. Yani aslında size sormak istediğim şu ki 12 günlük gecikme için beta hcg çokmu düşük ? böyle bir durum yaşayan varmı? Geç döllenme olabilir mi?
Boş gebelik geçirmişsiniz peki kürtaj vs. OldumuMerhaba aynı durumu bende yaşadım 1 haftalık gecikme ile beta hcg =189 çıkmıştı. Çok düşük dediler. Önce kese gözüktü ve bebek olmadığını öğrendim aldırmak istemedim 13.haftada düşük yaptım. Yani boş gebelik geçirdim. Siz 2 veya 3 güne bir değerlerinize bir baktırın. İnş benim yaşadığım gibi birşey yaşamazsınız
Normalde reglim çok düzensiz. Vaktinde olmuyor hiç. Genelde aşagı yukarı beş gün gecikmeli oluyor hep. Prolaktin hormonum yüksekti bu ay 3 hafta boyunca dostinex kullandım ve sonuç bu12 gün gecikme için evet düşük bir değer, normalde regliniz kaç günde bir oluyordu?
Benim de mesela 35-40 gün arası olurdu reglim. Dostinex ben de kullandım 1 ay, onu kullanırken doktor bana korunmamı söylemişti. Eğer adetleriniz düzensizse değeriniz normal olabilir çünkü döllenme tarihinizi net bilemezsiniz. Şu an yapacağınız tek şey 2 günde bir kontrol ettirmek ve değer 3000 civarına gelince kese için muayene olmak. İnşallah sağlıkla ilerlerNormalde reglim çok düzensiz. Vaktinde olmuyor hiç. Genelde aşagı yukarı beş gün gecikmeli oluyor hep. Prolaktin hormonum yüksekti bu ay 3 hafta boyunca dostinex kullandım ve sonuç bu
Geriye doğru iki günde bir değeri hesapladığımda yumurtlama adetin olması gerektiği günden iki gün önceye denk geliyor böyle bişey olabilirmi mümkün mü bilemiyorum tabiBenim de mesela 35-40 gün arası olurdu reglim. Dostinex ben de kullandım 1 ay, onu kullanırken doktor bana korunmamı söylemişti. Eğer adetleriniz düzensizse değeriniz normal olabilir çünkü döllenme tarihinizi net bilemezsiniz. Şu an yapacağınız tek şey 2 günde bir kontrol ettirmek ve değer 3000 civarına gelince kese için muayene olmak. İnşallah sağlıkla ilerler
O konuda hiçbir fikrim yok, peki herhangi bir belirtiniz var mı. Kasık ağrısı, bel ağrısı gibi?Geriye doğru iki günde bir değeri hesapladığımda yumurtlama adetin olması gerektiği günden iki gün önceye denk geliyor böyle bişey olabilirmi mümkün mü bilemiyorum tabi
Okadar sıkıntılı yaşadığım bi sorun yok daha çok mide bulantısı var özellikle gece ve sabah olmak üzere. Birde kimyasal gebelik olsaydı diyorum acaba adet üzerinden 13 gün bile geçmeden sonlanmazmıydıO konuda hiçbir fikrim yok, peki herhangi bir belirtiniz var mı. Kasık ağrısı, bel ağrısı gibi?
Şu an sadece varsayım yapabilirsiniz, bu da sizi strese sokar. Bir sonraki kan vermenizde değer artmışsa netleşecektir. Ama dostinex'ten sonra bir adet görüp gebe kalırsanız çok daha sağlıklı olur bence.Okadar sıkıntılı yaşadığım bi sorun yok daha çok mide bulantısı var özellikle gece ve sabah olmak üzere. Birde kimyasal gebelik olsaydı diyorum acaba adet üzerinden 13 gün bile geçmeden sonlanmazmıydı
Bilemiyorum gittiğim doktor proftu baya tecrübeli ve bilgiliydi korunma dedi bnde ona göre hareket ettim ama her doktor farklı söyleyebiliyor yinedeŞu an sadece varsayım yapabilirsiniz, bu da sizi strese sokar. Bir sonraki kan vermenizde değer artmışsa netleşecektir. Ama dostinex'ten sonra bir adet görüp gebe kalırsanız çok daha sağlıklı olur bence.
Ağır bir ilaç olduğu için vücuttan atılması daha mantıklı dedi bana da, hayırlısı olsun hakkınızdaBilemiyorum gittiğim doktor proftu baya tecrübeli ve bilgiliydi korunma dedi bnde ona göre hareket ettim ama her doktor farklı söyleyebiliyor yinede
Aynen tabiki herşeyin hayırlısı yarın tekrar kan vericem inşallah güzel bir artış olur inşallah herşey yolunda giderAğır bir ilaç olduğu için vücuttan atılması daha mantıklı dedi bana da, hayırlısı olsun hakkınızda
Geç döllenme dir o canım hayırlı olsun birisi burda 27 gün gecikmeyle hamile olduğunu ve keseyi görmüş olabilirMerhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum daha doğrusu fikirlerinizi almak istiyorum. Benim adet olmam gereken tarih üzerinden 12 gün geçti yani şuan 12 günlük bir regl gecikmem var ve idrar testi yaptım ne silik çıktı nede çok baskın çıktı. İkinci çizgi normal şekilde çıktı hemen beta hcg baktırdım 146.76 çıktı. Yani aslında size sormak istediğim şu ki 12 günlük gecikme için beta hcg çokmu düşük ? böyle bir durum yaşayan varmı? Geç döllenme olabilir mi?
İnşallah canım 4 ay önce de kimyasal gebelik geçirdim deger gecikmeye göre biraz az geldi bende direk haliyle yine aynısı mı olucak diye endişe ettimGeç döllenme dir o canım hayırlı olsun birisi burda 27 gün gecikmeyle hamile olduğunu ve keseyi görmüş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?