Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamilesiniz ben hamile olduğumu bilmediğim dönemde (adet bitimi hemen ilk ilişkiden hamile kalmışım) tüm ay neredeyse karın ağrısı yaşadım. Bir kez pembe bir kez de kahverengi akıntım oldu hatta adetim erken gelecek sandım. En son acaba mı deyip test yapmıştım çıkmıştı. Kanda iki binlerce yaklaşmıştı. Tutunuyor olabilir.Kızlar merhaba 2 gün önce kan verdim beta 15.15 çıktı bugün yine kan verdim beta 42.84 çıktı ama karın ağrım ve bazen kahve bazen de pembemsi alıntım oluyor sizce gebelik var mı kesin
Bende çok erken öğrensem doktor ilk kan verdiğimde yani 2 gün önce olabilir de olmayabilir de dedi bugün tekrar kan verdim yükselmiş dedi sadece tekrar kan ver belli olur dediEvet hamilesiniz ben hamile olduğumu bilmediğim dönemde (adet bitimi hemen ilk ilişkiden hamile kalmışım) tüm ay neredeyse karın ağrısı yaşadım. Bir kez pembe bir kez de kahverengi akıntım oldu hatta adetim erken gelecek sandım. En son acaba mı deyip test yapmıştım çıkmıştı. Kanda iki binlerce yaklaşmıştı. Tutunuyor olabilir.
Progestan fitil kullanmayı önermedi mi? Gerçi çok yeni yormayın kendinizi dinleninBende çok erken öğrensem doktor ilk kan verdiğimde yani 2 gün önce olabilir de olmayabilir de dedi bugün tekrar kan verdim yükselmiş dedi sadece tekrar kan ver belli olur dedi
Hayır önermedi ağrım ve kanamam var dedim kistiniz olduğu için dedi ama kanamam da şuan adet kanaması gibiProgestan fitil kullanmayı önermedi mi? Gerçi çok yeni yormayın kendinizi dinlenin
Herşey yolunda gorunuyor zaten eskiler hamileliğini kahverengi kanamayla ogrenirlermis ama normal adet kanamasına donduyse bı gidin benceKızlar merhaba 2 gün önce kan verdim beta 15.15 çıktı bugün yine kan verdim beta 42.84 çıktı ama karın ağrım ve bazen kahve bazen de pembemsi alıntım oluyor sizce gebelik var mı kesin
Yerleşme kanaması olabilir canım bende de bel ve kasık ağrısı var adetim ayın 19 da bekliyorumKızlar merhaba 2 gün önce kan verdim beta 15.15 çıktı bugün yine kan verdim beta 42.84 çıktı ama karın ağrım ve bazen kahve bazen de pembemsi alıntım oluyor sizce gebelik var mı kesin
Kırmızı parlak kan olmamalı demişti benim doktorumHayır önermedi ağrım ve kanamam var dedim kistiniz olduğu için dedi ama kanamam da şuan adet kanaması gibi
Kimyasal olabilir Arkadaşım9 eylülde adet gördüm ama cok kısa sürdü 2 gün betam 56,08 cıktı ertesi gün 64,03 cıktı.dün yine doktora gittim betaya bakıldı ama daha sonuç cıkmamış az önce lavaboya gittim yine kahverengi kanama geldi kırmızıya dönük gibi.ve kasıpımda ağrı var.daha önce dış gebelik yaşadım.ve cok korkuyorum.doktor beta değerlerini takip edicez dedi ama bu kanamanın normal olduğunu düşünmüyorum
Kırmızı parlak kan olmamalı demişti benim doktorum
Kırmızı parlak değil lekelenme şeklinde geldi bu arada değerim 2 günde tam 2 kat artmış inşallah sağlıklıdır pazartesi tekrar doktora gidicemKimyasal olabilir Arkadaşım