Beta hcg ve kasık agrısı

Hamilebirannee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
136
40
13
Merhaba
Yeniyim aranızda
Hamile oldugumu daha 5 gün önce ögrendim betam 580 cikmisti 2 gün sonra bidaha baktirdigimda 1800 cikti bu normal mi sizce.
Ve fazlasıyla kasık agrım oluyor ani hareketlerde özellikle
Bide tahlilimde idrar yollarinda enfeksiyon gözüktü bu hamileligi kötü etkiler mi acaba

Merhabalar beta değeriniz gayet güzel muhtemel kasık ağrınızın sebebi enfeksiyondan kaynaklı.Mutlaka kadın doğuma gidin gebelerin kullandığı ilaçlar var onlardan veriliyor.Bol bol su için.

Hayırlı olsun beta degeriniz çok normal

teşekkur ederim bugün muayene oldum kese gözüktü. ama anfeksiyon icin ilaç vermedi bol bol su ic dedi bide folik asit verdi.
10 gün sonra kalp atisini duyabilir mişim çok sükür :)

teşekkur ederim bugün muayene oldum kese gözüktü. ama anfeksiyon icin ilaç vermedi bol bol su ic dedi bide folik asit verdi.
Rabbim hayırlı etsin canım, bizlere de nasip etsin. Adet gecikince mi öğrendin?

Çok sevindimm zsizin adınıza bende yeni öğrendim gebeliğimi ve çok fazla kasık, bel ve bacak ağrım var bugün doktora gittim alttan ultrasonla kese benzeri küçük bir şey gördü henüz emin olamadı Perşembe tekrar kan vericem ve keseye bakılacak inşallah iyi geçer gebelik sürecimiz

İnsallah iyi geçer bütün gebelerin gebeligi.
Acayip heyecanlı oluyor insan şimdi nasıl beklicem 10 gün geçsin de kalbini duyim diye bilmiyorum

İnsallah iyi geçer bütün gebelerin gebeligi.
Acayip heyecanlı oluyor insan şimdi nasıl beklicem 10 gün geçsin de kalbini duyim diye bilmiyorum
Ay şuan tahmin bile edemiyorum o heyecanı kese için bile bu kadar heyecanlandıysam inşallah iyi bir süreç geçiririz, kasık ve bel ağrım oluyor sende de var mı ağrı?

Ay şuan tahmin bile edemiyorum o heyecanı kese için bile bu kadar heyecanlandıysam inşallah iyi bir süreç geçiririz, kasık ve bel ağrım oluyor sende de var mı ağrı?
Evet kaşık ağrım çok vardı benim enfeksiyondandir galiba acilde ilaç vermişlerdi doktor icme dedi icmiyorum ondandır galiba.
Bel ağrım var bide anı hareketlerde bise batıyormus gibi oluyor

Evet kaşık ağrım çok vardı benim enfeksiyondandir galiba acilde ilaç vermişlerdi doktor icme dedi icmiyorum ondandır galiba.
Bel ağrım var bide anı hareketlerde bise batıyormus gibi oluyor
Evet benimde aynı, enfeksiyonum yok ama ağrım var bazı gebeliklerde ilk başlarda oluyormuş bol yatıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…