beta hcg ve kimyasal gebelik lütfen cvp önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar az önce kan testi sonucumu aldım ve 18.7 dölenilene göre gebelik var fakat birde kimyasal gebelikten bahsediliyor kimyasal gebelikte belli bir değer aralığı varmı ve sonrasında nasıl ayırt ediliyo anlaşılıyo yani çok acil cvp lütfennnn

canım yarın gene tekrarla testi ikiye katlarsa ve sonraki günlerdede katlama normalse sorun yok kimyasal gebeliğin belli bir değeri yok katlaması önemli hemen kendine iyi bir kadın doğum uzmanı bul bence değerine göre zaten hamilesin
hayırlı olsun bebeğin

canım lolom teşekkür ediyorum allahım hayırlısını nasip etsin inş. hepimize:)kimyasal gebeliği ilk burada öğrendim ve endişelendim inş.öle bişi değildir çünkü 1.5 yıldır bekliyorum ben!öpüyorum seni teşşekkür ederim tekrar:)

canım ben 13 yıldır bu işlerin içinde olduğum için herşeyi ister istemez öğrendim benimde 4 yıllık tedavi sonucu bi oğlum var şu an 9 yaşında sonrasında iki düşük 9 yıldırda ikinciyi istiyorum olmuyo inşallah darısı benim gibi bebek isteyenlerin başına başka sormak istediğin bişey olursa çekinmeden sorabilirsin çekindiğin şeyler olursa özelden bana yazabilirsin öpüyorum seni canım inşallah değerin ikiye katlar bebişinide sağ sağlim kucağına alırsın

geve tebriklerrr oncealikle
su anda tek elindeki tahlil bu ise sayet kimyasal gebelik vs ihtimali nerden çıktı onu anlamadım kim soyledi sana boyle bir ihtimal vsolabilir diye ??

bende ctesi gunu ogrendim hamile oldugumu kan tahlilim adetimin 21. gunu idi yani geçikme bile yasamadım hala daha 10,81 cıktı. ve dr iki gun sonra tekrar tahlil istedi 49,64 cıktı. yani sen dun yaptırdı isen bu testi yarın tekrar yaptır gun asırı seklinde emin olursun dr un yorumlaması gerek tabi bu katlama olayı hani çokta basit bildgimiz ikiye katlama gibi degil ilk haftalar ikiye katlanması bekleniyor iki gunde bir sonra 3-4 gunde bir katlıyor yavaslıyor hormon artımı yani.

ama suanki degerine bakılınca kimyasal gebelik ihtimali vs yok.
yani keseyi ultrasonda gorene kadar kalp atısını v de hersey havada hepsi olabilir hepimiz için geçerli ama senin tahlilinlde boyle bir suphe yok.

esrako mrb
çok teşekkür ediyorum sana ve bende seni tebrik ediyorum inşallah hayırlısıyla bebğini kucağına alırsın cnm inan içten sölüyorum çeken bilir misalia.s
kimyasal gebeliği burda istede okudum tabii tedirgin oldum benim muhtemel adet tarihime 2 gün var ama tabii bu süre belli olmuyo aslında beni asıl düşündüren çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay ve bu çatlatma iğneleri hcg seviyesini yükseltiyormuş değer onla alakalı olarakta yanıltabilir.aynı günün akşamında dr.uma gittim düşük olduğunu söledi ve tekrar istedi bu sabah tahlilimi verdim dananın kuyruğu yarın sabah kopucaka.s inş.o duyguyu yaşarım bu arada bana çok iyi bir moral olduğunu söleyebilirim öpüyorum seni

teşşekkür ediyorum lolocum 13 yıl uzun bir süre nasıl dayanıyosun merak ediyorum benim psikolojim elden gitmek üzere bu kezde olmazsa büyük bir hayal kırıklığına uğruycam belki daha kötü olucam ama şunuda biliyorumki ben herşeyin hayırlısını diliyorum bugün yine kan verdim sabahtan beri hop oturup hop kalkıyorum yarına öğrenicem güzel dileklerin için teşşekkür ederima.s
lolocum sizde problem varmıydı nasıl bir tedavi uygulanmıştı sana ve 9 yıldır ikinci neden olmuyormuşnmerak ettim öpüyorum hoşçakal...

bugün ikinci sonucumu aldım beta hcg 8 olmuşkimyasal gebelik dimi bu şimdi yada iğnenin etkisiyle yüksek çıkmış ve git gide azalıyormu?allahım bu neyin nesi

gecen ayda ben aynıydım.. sanırım adet olmak üzeresin...(( döllenme hastalıklı spermle olunca oluyormus.. hayırlısı arkadasım..sakın üzülme.. druna sor yinede..

gecen ayda ben aynıydım.. sanırım adet olmak üzeresin...(( döllenme hastalıklı spermle olunca oluyormus.. hayırlısı arkadasım..sakın üzülme.. druna sor yinede..

desteğin için teşşekür ediyorum çedene
adet tarihine yakın hcg yüksek çıkabiliyormuymuş?birde bişey daha sormak istiyorum sende çatlatma iğnesi olmuşmuydun?senin değerlerin kaçtı?dr.iğnenin değeri yükselttiğini sölüyor dediğin gibi arkadaşım hepimiz için hayırlısı tekrar saol

merhaba kızlar
ben de 2 hafta önce kimyasal gebelik yaşadım :çok üzgünüm:
regl olacağım gün test yaptırdım ve pozitif çıktı
sevindim hamileyim diye
doktoruma randevu aldım ve gitmeme 2 gün kala regl oldum:çok üzgünüm:
ben kimyasal gebelik filan nedir hiç bilmediğim için şaşıp kaldım tabi
doktorumu arayınca kan testi yaptırmamı söyledi ve çıkan sonuç16.2 ydi
çıkan değer iyi değil
kimyasal gebelik,regl olmuşsun kanamayla atacaksın önemli değil,düşükl bile sayılmaz bu dedi doktorum
2 gün sonra tekrar yaptırttı testi
12.1 çıktı
1 hafta sonra tekrar yaptır dedi
7.2 çıktı

bu değerin tamamen sıfırlanması mı gerekiyor arkadaşlar
ben bunu anlayamadım da pek
bi de korunmana filan gerek yok,bu düşük bile sayılmaz dedi:uhm:

canım bende 2 hafta önce kimyasal gebelik yaşadım... değerim birden düştü malsef kaybettim.... inşallah hemen hamile kalabilirm tekrar 8 ay uğraşmıştımm.. tekrar okadar beklemeye sabrım yok ama verende allah alanda elimden iç bişe gelmiyo

bende aşılamamın 17 günü 7.65 çıktı ve kimyasal gebelikten bahsediliyor olabilirmişim nasıl bi durum bu belirtileri nelr sen kaçıncı günü yaptın ilk bhcg ni

evet canım korunmana falan gerek yok ben kimyasal gebelikten sonrak,i ay hemen hamile kalmıştım. herşey unutuluyor canını sıkma

bende aşılamamın 17 günü 7.65 çıktı ve kimyasal gebelikten bahsediliyor olabilirmişim nasıl bi durum bu belirtileri nelr sen kaçıncı günü yaptın ilk bhcg ni

adet gibi az az kanama ile başlıyor canım. sancılı adet oluyor. ancak doktorlar anlıyabiliyor. beta hcg nin düşüşe geçmesi ile anlıyorlar.adetten en geç 1 hafta sonra düşüyor canım.

aradan ıkı sene geçmiş vay be:)

arkadaşlar bende 2 aylık boş gebelik yasadım

çok zor kürtaj rabbim yardım etsin herkeze

Ben tüp bebek yaptırdım 10 günü beta bçg degerim 64.55 çıktı 12.gün degerim 103 çıktı 14 gün degerim 244 çıktı korkuyorum 4 yıldır uğraşıyorum dış gebelik yada kimyasal gebelik olacak diyee çarşamba günü keseyi gorebilirz dedi doktor ama okuduklarimdan sonra korkmaya başladım

Bugün çok mutluyum dün doktora gittim ve keseyi gordukk bir hafta sonra kalp atışlarını duyacağız Allahım isteyen herkese tattirsin bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…