Ilk beta degerim75, ikincisi 155 ucuncusu 290 cikti.degerin ikiye katlamasinda son degerde eksiklik var.korkuyorum bu durum sizce neyin gostergesi.dIs gebelik allah korusun da olabilir mi?once cok umutlandik simdiyse korkuyorum.fikirlerinizi yardimlarinizi nolur yazin.
lütfen bunları düşünüp strese girme tamı tamına uymasını bekleyemezsinki biraz fazlasıda olur eksiğide.bence başka test yaptırma bir hafta 10 güne kadar dr.a git olumlu düşün iyi olsun
benzer bişey yaşadım ben.ilk bhcg normal çıktı 3350 gibi birşeydi.iki gün sonra baktık 3600 olmuştu çok çok az artmıştı yani sadece 1 gün sonra tekrar baktırdım 5000 gibi bişey yükselmişti aynı gün içinde başka bir hastanede baktırdım 4200 çıktı.ve şu anda 30 haftalık hamileyim.yani bhcg çok oynadı benim ne olduğunu bile anlayamadık ama kese ve bebek hep normal devam etti Şükür.darısı başına İnşallah.
Ilk beta degerim75, ikincisi 155 ucuncusu 290 cikti.degerin ikiye katlamasinda son degerde eksiklik var.korkuyorum bu durum sizce neyin gostergesi.dIs gebelik allah korusun da olabilir mi?once cok umutlandik simdiyse korkuyorum.fikirlerinizi yardimlarinizi nolur yazin.
Seninki zaten 2 katına çıkmış. O 2 kat söylemi kesin olacak bir şey değil canım. Yaklaşık bir sayı. Kesin 310 çıkıcak diye bir şey yok yani. 290 da gayet iyi bence. Boşuna canını sıkıp stres yapma
inşallah dediğiniz gibi olur ve herşey yolunda gider.endişelenmek elde değil ama sizlerden bunları duydukça umutlanıyorum.inşallah herşey yolunda olur.saolun yanıtlarınız için.
Bende 2 kez düşük 1aşılama ve 1tüp bebek denemesi yaşadım.Nihayet 3 senenin sonunda doğal yoldan hamile kaldım ama sevincim uzun sürmedi malesef.Az önce Dr.dan geldim kese çok az büyümüş 1hafta önceki hcg değerim 571 ken bugün ki 502 çıktı.dr. kürtaj dedi ama ben hala bir umut biraz daha bekleyelim diyorum, çok çaresiz hissediyorum kendimi
Beta degeri ikiye katlanirken 20 eksik geliyor.neler oluyor yorumu olan var mi.yani en son 290 olan deger 560 bugun.daha onceki de 20 eksik idi.bu cok ciddi bir sorun mudur?