Beta HCG ve ultrasonda gözükmeme durumu

sevilnaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2025
6
1
1
29
Merhaba arkadaşlar en son 18 Mayıs'ta adet oldum gebelik olarak 6 hafta çıkıyor beta değerim 2800 lerde ama ultrasonda Bebek henüz gözükmüyor doktorum yarın gel gözükmezse alt muayene yaparız dedi acaba haftamla beta degerim mi uyuşmuyor olabilir mi

Merhaba arkadaşlar en son 18 Mayıs'ta adet oldum gebelik olarak 6 hafta çıkıyor beta değerim 2800 lerde ama ultrasonda Bebek henüz gözükmüyor doktorum yarın gel gözükmezse alt muayene yaparız dedi acaba haftamla beta degerim mi uyuşmuyor olabilir mi
Benimde 4 hafta+6 gün son adetime göre 4076 betam haftama göre yüksek ama keseyi göremedik karından… karın ultrasonu için 5000 betayı geçmesi lazım diyorlar kimisi de ben 2000 betada gördük keseyi karından diyor bence kesenin betayla bi alakası yok tamamen hafta ile alakalı belki de geç döllenmedir haftanız uymuyor olabilir ben kendim için de öyle düşünmek istiyorum haftam küçük diye görünmemiştir diyorum öbür türlüsünü düşünmek kabus çünkü

Son adet tarihim 8 mayisti, 16 haziranda kese gordum 4 hafta 6 gun gosterdi ultrason karindan bakti kilom da var gobusluyum.
Sonraki kontrolde 6 hafta 3 gun olmasi lazimdi onceki ultrasona gore ama 6 hafta 6 gun cikti bebegi net goremedik mesanem bos ve gobusumden dolayi ama kalp atisi duyduk cok sukur bu cuma yine kontrolüm var :) ultrasonda degisebiliyor yani bebegin haftasi. Adetime gore 7 hafta 2 gun olmaliydi mesela ama 3 gun geriden geliyor bu sekilde.

Değere bakıp hafta söylenmesi yanlıştır canım yani şöyle söylim 10 binler olunca gittim ve 5+5 haftalıktım yani değere bakıp hafta söylenmesi doğru deil kese bakılınca netleşir o

Benimde 4 hafta+6 gün son adetime göre 4076 betam haftama göre yüksek ama keseyi göremedik karından… karın ultrasonu için 5000 betayı geçmesi lazım diyorlar kimisi de ben 2000 betada gördük keseyi karından diyor bence kesenin betayla bi alakası yok tamamen hafta ile alakalı belki de geç döllenmedir haftanız uymuyor olabilir ben kendim için de öyle düşünmek istiyorum haftam küçük diye görünmemiştir diyorum öbür türlüsünü düşünmek kabus çünkü
Sizin haftanıza göre değeriniz yüksek benim adet tarihimden bu yana 6 haftayı geçiyor ama değerim düşük bide köşede gözükmedi daha bir uyumsuzluk var gibi

Değere bakıp hafta söylenmesi yanlıştır canım yani şöyle söylim 10 binler olunca gittim ve 5+5 haftalıktım yani değere bakıp hafta söylenmesi doğru deil kese bakılınca netleşir o
Hatta doktorum 1000 geçince gözükebilir diyordu ama gözükmedi adet tarihime göre 6 haftayı doldurmusum

Hatta doktorum 1000 geçince gözükebilir diyordu ama gözükmedi adet tarihime göre 6 haftayı doldurmusum
Canım adete göre hesaplama sebepleri olağan bişey ama adete göre uyumlu çık az her zaman benim adete göre bir hafta geri mesela ama sorun yok herkesin genelde böyle çıkıyor sen şuan ona odaklanma ikincisi binli bir rakamla kese görünmez zaten 1500 2000 de vajinal görülür ama karından görünmesi için 3 bin 4 bin üstüne çıkması gerekir

Geç döllenme olmuş olabilir bird film haftalar idrarınız dolu gidin mesane şişiyor ve kese ve bebek rahat görünüyor o şekilde ben patlayacaktım resmen doktor şey demişti çok iyi idrarın bebek net göründü bu sayede diye 😂

Back
X