Beta HCG ve progesteron değerim nasıl sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi admd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

admd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
10
1
1
31
22 ocakta 13.8 olan değerim yani iki gün sonra 24 ocakta 35.2 çıktı ve progestan degerimde Ogün 47.52 çıktı hamilesin dedi doktorum ama 29unda yine gel tahlillerini tekrarlyalim dedi ultrasonla falan da bakmadı göremeyiz dedi sizce değerlerim nasıl son adet günümde 29 Aralık normalde de 30 günde bir oluyorum yani

22 ocakta 13.8 olan değerim yani iki gün sonra 24 ocakta 35.2 çıktı ve progestan degerimde Ogün 47.52 çıktı hamilesin dedi doktorum ama 29unda yine gel tahlillerini tekrarlyalim dedi ultrasonla falan da bakmadı göremeyiz dedi sizce değerlerim nasıl son adet günümde 29 Aralık normalde de 30 günde bir oluyorum yani
Evet degeriniz henuz dusuk oldugu icin ultrason bakmamis doktorunuz baksada gorulmez.

Yani bu degerlerde bir sıkıntım yok degilmi kusura bakmayın 1 dış gebelik 1 de düşükten sonra evhamimi hoşgörün🙏🙏🙏
Beta hcg degerinizde sıkıntı yok ama progesteron dan anlamiyorum ya 🤗 estağfurullah bende tecrubesizim ilk gebeligim ama gun aşırı 2 katı betahcg artışı olunca hersey yolunda deniyor. Sizin artisiniz guzel

Kizlar merhaba ben adete 4 gun kala idrar testi yaptim pozitif cikti ertesi gun yine tekrarladim pozitif sonraki gun kan testi yaptirdim beta 323.6 cikti son adetin ilk gununden hesaplarsak 4 haftalik gebeyim sizce normalmi hasteneye 31 inde gidicem

Kizlar merhaba ben adete 4 gun kala idrar testi yaptim pozitif cikti ertesi gun yine tekrarladim pozitif sonraki gun kan testi yaptirdim beta 323.6 cikti son adetin ilk gununden hesaplarsak 4 haftalik gebeyim sizce normalmi hasteneye 31 inde gidicem
Değerin gayet iyi

1 hafta önce keseyi görmüştü 1 hafta sonra pazartesi günü kalp atışı için çağırdı doktor kalp atışı yok yeni olusmaya başlamış vajinal bakmiyayim cuma günü yine gel bakalım karnından duyamazsak vajinal bakarız dedi keseyi gördüğümüz gün 35 36 günlük demisti bu pazartesi gittigimizdede 4 5 haftalık diyor kafam kazan gibi oldu yorumluyablrseniz çok sevinirim 🙏

Back
X