Beta HCG ve TSH yorumu. Bakar mısınız kızlar?

Merhaba benim tsh düşük değildi yüksekti ama fikir amaçlı söylemek istedim. Evde test yapmıştım çift çizgiyle ertesi gün doktora gittim kese oluşmuş dedi 4 haftalık .Ardından sağlık ocağına gidip kan verdim kanda 2260çıkmıştı. Yanlız tsh yüksek çıktı. Normalde gebelerde 2,50altı olması gerekiyormuş. Benim ki 3,68 çıkmıştı.dahiliyeye gittim ilaç tedavisine başladım 25mg lık bi hap verdi 1 ay kullandım düşürmemiş o doz tekrar gittim 50mg a yükseltti Hala kullanıyorum ayda 1 kontrol edilmesi gerekiyormuş. Senin ki düşük geldi bana başka doktorlara bi sor iyice istersen aklına takılmasın bende niye yüksek diye stres yapmıştım . Rabbim sağlıklıca Kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim. Başka doktora da göstereceğim. Bana bu düşüklük normal dedi iki doktor da. Tekrar aç karna kan verdim bugün başka doktora göstereceğim

Bilgilendiririm tabii ki canim. Evet pahali bi vitamin vermisti 200 kusurluk ama almamistik daha sonuclar geç cikmisti... En guzeli 3 ay dolana kadar kimseye soylememekti ama biz duramadik soyledik. Hayirlisi olsun insaallah.
evet canım bende bugün tekrar kan verdim bir tek eşime söyledim bir an önce kalp atışını duysakta içimiz rahatlasa

evet canım bende bugün tekrar kan verdim bir tek eşime söyledim bir an önce kalp atışını duysakta içimiz rahatlasa
Valla ben duyunca evet rahatladim ama sonra yine basti vesveseler :)
Keske cok rahat rahat yasasaydim en bastan beri ama hic elimde degil. Hayirlisi artik belki 3.aya gelince ya da 4e tam rahatlarim insaallah :)

Valla ben duyunca evet rahatladim ama sonra yine basti vesveseler :)
Keske cok rahat rahat yasasaydim en bastan beri ama hic elimde degil. Hayirlisi artik belki 3.aya gelince ya da 4e tam rahatlarim insaallah :)
O her hamilelerde oluyo galiba ya. Bir şey olmasa bile bu hisler gitmiyo. Rahat olamıyorsun hep bi tedirginlik. Allah yardımcımız olsun

Canım gittikçe benide bilgilendirir misin açıkçası bende korkuyorum ailemede söylemedim henüz gebeliği morfolojide düşük olma ihtimali yüksek oluyormuş eşine vitamin vermişmiydi doktor .
Merhaba benim eşimin morfolojisi de %1 di 1,5 yıl hamile kalamadım tüp bebek randavüsü aldım gitmeden bir gün önce hamile olduğumu öğrendim çok mutlu oldum bebek kesede görüldü herşey güzeldi 8+4 kürtaj oldum bebek 6+4 kaldı kalp atışı olmadı sürekli doktorunuzda baglantıda kalın her hafta doktora gidin

Merhaba benim eşimin morfolojisi de %1 di 1,5 yıl hamile kalamadım tüp bebek randavüsü aldım gitmeden bir gün önce hamile olduğumu öğrendim çok mutlu oldum bebek kesede görüldü herşey güzeldi 8+4 kürtaj oldum bebek 6+4 kaldı kalp atışı olmadı sürekli doktorunuzda baglantıda kalın her hafta doktora gidin
morfoloji düşüklüğü düşüklüğü de neden olabiliyormuş geçen haftası sonu gittim kese gözüktü bu hafta sonuda kalp atışı duymak için gidicem . rabbim inş en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin

Canım gittikçe benide bilgilendirir misin açıkçası bende korkuyorum ailemede söylemedim henüz gebeliği morfolojide düşük olma ihtimali yüksek oluyormuş eşine vitamin vermişmiydi doktor .
Canim selam ben seninle nerde konustuk hatirlayamadim :) insaallah her sey yolundadir.
Bende durum simdilik normal seyrediyor. Dpktor morfoloji poli vs hic bisey demedi hic simdiye dek.
İnsaallah sende de normal seyrediyordur 😇

Back
X