- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
- Konu Sahibi nemesispapatya
İlki adet olmam gereken günde 1167 çıktı. Diğeri tam 48 saat Sonra 3184 çıktı. Bu normal mi içim hic rahat değil. Uç kati gibi sanki bu ne demek. Lütfen yardim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal, hergün iki katına çıkması gerekiyor, doğal bir durum.İlki adet olmam gereken günde 1167 çıktı. Diğeri tam 48 saat Sonra 3184 çıktı. Bu normal mi içim hic rahat değil. Uç kati gibi sanki bu ne demek. Lütfen yardim
Her gün iki katına mi çıkması gerekiyor, yoksa iki günde mi iki katına çıkmasi gerekiyor??normal, hergün iki katına çıkması gerekiyor, doğal bir durum.
her gün iki katına çıkması gerekiyor diye biliyorum, fakat herkeste aynı olacak diye bir şey yok. endişelenmeyin bir sorun yoktur. doktora gidin bence...Her gün iki katına mi çıkması gerekiyor, yoksa iki günde mi iki katına çıkmasi gerekiyor??
her gün iki katına çıkması gerekiyor diye biliyorum, fakat herkeste aynı olacak diye bir şey yok. endişelenmeyin bir sorun yoktur. doktora gidin bence...
Gebeliğin sağlıklı olduğunu tespit etmek için iki kere tahlil veriliyormeraktan soruyorum, dr. iki günde bir tahlil mi istiyor da kan veriyorsunuz? ben bir kere yaptırdım o kadar, o da kanda gebelik netleşsin diye. hani siz kendiniz meraktan mı yaptırıyorsunuz yoksa dr.'unuz mu gün aşırı istiyor değerleri?
anladım. benden tekrar alacak demek ki.Gebeliğin sağlıklı olduğunu tespit etmek için iki kere tahlil veriliyor
anladım. benden tekrar alacak demek ki.
Arkadaşlar acil yardim. Beklenem adet tarihime 2 gun kala hcg 184 du. Adet olmam gereken gunde bugun yani 2 gun sonra 421 cikmis. Dusuk mu degerlerim.
Adetim 5 gun gecmisti beta 46 cikmisti benim gec dollenme olmus senin gayet iyi degerin merak etme hem katlanmista degerin . suan 12 haftaligiz :))
Adetim 5 gun gecmisti beta 46 cikmisti benim gec dollenme olmus senin gayet iyi degerin merak etme hem katlanmista degerin . suan 12 haftaligiz :))
Araya gireceğim ama benim de geç döllenme. Acaba kaçındı haftada kese ve kalp atışı gördünüz???
Eeee şoyle soyliyim ben 5 gun adet gecikmesiyle degerin 46 oldugunu gorunce gec dollenme oldugunu anladim zaten duzensiz adet oluyordum . Adetim iki hafta gectiginde gittigim assa yukari . adetime gore 6+5 de gittim ama ultrasonda 5+5 dedi keseyi gordu bir hafta sonrada kalp atisini duyduk doktora gore 6+6 da duyduk yine adete gore 7+ kusurde suan 12 haftaligiz. karisik bir durum baska sorunuz varsa yardimci olurum :)
Öncelikle hayırlı olsun, Rabbim hepimize sağlıcakla doğurmayı nasip etsin. Benim de ikinci testimde 3 katına çıkmıştı. Doktor ikiz olabileceğini söylese de ben pek ihtimal vermemiştim ama ikiz çıktı benimki :)İlki adet olmam gereken günde 1167 çıktı. Diğeri tam 48 saat Sonra 3184 çıktı. Bu normal mi içim hic rahat değil. Uç kati gibi sanki bu ne demek. Lütfen yardim