BETA HCG YANILGISI

ggoncaaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
85
14
3
31
MERHABA AŞILAMA TEDAVISI OLDUM
AŞILAMANIN 6. GÜNÜ BETA HCG 5.9 ÇIKTI
8. GÜNÜ 2.1 ÇIKTI ERKEN MI YAPMIS OLUYORUM YOKSA GEBELIK MI YOK FIKIRLERINIZI VE DENEYIMLERINIZI ALABILIR MIYIM

Aşılamadan sonra ilaç etkisi oluyor mu acaba belki ondan tutarsız çıkmıştır. Doktor kaçıncı gün test istedi?

8. GÜNÜ 2.1 ÇIKTI ERKEN MI YAPMIS OLUYORUM YOKSA GEBELIK MI YOK FIKIRLERINIZI VE DENEYIMLERINIZI ALABILIR MIYIM
Çatlatma iğnesinde beta var
Ondan pozitif çıkıyor
İğneden 14 gün sonra kesin sonuç çıkar

Çok erken yapmışsın canm iğnenin etkisi 10gunden önce belli olmaz zaten 12-15. Gün kesin sonuç alırsin

YUMURTALARIM AŞIRI UYARILMIS DIYE DOKTOR BENDEN TEST YAPMAMI ISTEDI
SIMDIDE BANA GEBELIK YOK DIYINCE BASIMDAN ASAGI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ UMUDUM VAR CUNKU BIR KAC BELIRTI YASIYORUM

Aşılamadan sonra ilaç etkisi oluyor mu acaba belki ondan tutarsız çıkmıştır. Doktor kaçıncı gün test istedi?
bana aşılama yapan doktor ızınlı oldugu ıcın farklı bırı muayene ettı oda sürecı tam anlamadıgı ıcın herhakde dırekt gebelık yok dedı anlamadımkı

YUMURTALARIM AŞIRI UYARILMIS DIYE DOKTOR BENDEN TEST YAPMAMI ISTEDI
SIMDIDE BANA GEBELIK YOK DIYINCE BASIMDAN ASAGI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ UMUDUM VAR CUNKU BIR KAC BELIRTI YASIYORUM
İğne kullandın mı kullanmadın mı anlamadım?
Çatlatma iğnesi ?

ç

çatlatma ıgnesı kullandım evet canım
İşte kanda çıkan sonuç iğnedeki beta hcg hormonu yüzünden çıkıyor
İğne etkisi zamanla geçecek
Değer o yüzden düşüyor
Yani iğneden 13-14 gün sonra test yap
Asıl sonucu o zaman alırsın

Şuan çıkan hcg gebelikten değil
İğneden.

İşte kanda çıkan sonuç iğnedeki beta hcg hormonu yüzünden çıkıyor
İğne etkisi zamanla geçecek
Değer o yüzden düşüyor
Yani iğneden 13-14 gün sonra test yap
Asıl sonucu o zaman alırsın

Şuan çıkan hcg gebelikten değil
İğneden.
siz bu sürecı atlattınız mı pekı

siz bu sürecı atlattınız mı pekı
Aşılama olmadı
Femara kullandım ovitrelle vuruldum
Doktorun dediği tarihlerde ilişki oldu
Bugün iğnenin 7.günü
Testte Çizgi iyice kayboldu sanırım iğne etkisi geçti.
Gerçek pozitifi beklemeye koyuldum Allahın izniyle 🤲🏼💜

allahım hepmız ıcın en hayırlısını versın yorucu bır surec olumsuz cıkınca ınsan cok üzülüyor

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim doktor eşimde de bende de her hangi bir problem olmadığını tüplerimin de açık olduğunu söyledi 19 Mayıs'ta aşılama yaptırdım. Aşılamanın 7. Günü dayanamadım ve 2 tane erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı o heyecanla beta testi verdim ve 11.4 çıktı gebe olduğumu düşündüm açıkçası doktor daha çok düşük yükselmesi lazım dedi 2 gün sonra tekrar bakalım dedi 9. Gün tekrar yaptık 4.3 çıktı umutlarımı kaybediyorum. Ayrıca aşılama olduğum günden beri kasık ağrısı, akıntı ve göğüslerimde hassasiyet var ve şiş. 12. Gün tekrar test yaptıracağım. Sizce değer yükselir mi? Daha önce böyle bi şey yaşayıp pozitif çıkan var mı hala umut etmeli miyim?

Son düzenleme:
Back
X