Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesinde beta varMERHABA AŞILAMA TEDAVISI OLDUM
AŞILAMANIN 6. GÜNÜ BETA HCG 5.9 ÇIKTI
8. GÜNÜ 2.1 ÇIKTI ERKEN MI YAPMIS OLUYORUM YOKSA GEBELIK MI YOK FIKIRLERINIZI VE DENEYIMLERINIZI ALABILIR MIYIM
Çok erken yapmışsın canm iğnenin etkisi 10gunden önce belli olmaz zaten 12-15. Gün kesin sonuç alırsinMERHABA AŞILAMA TEDAVISI OLDUM
AŞILAMANIN 6. GÜNÜ BETA HCG 5.9 ÇIKTI
8. GÜNÜ 2.1 ÇIKTI ERKEN MI YAPMIS OLUYORUM YOKSA GEBELIK MI YOK FIKIRLERINIZI VE DENEYIMLERINIZI ALABILIR MIYIM
bana aşılama yapan doktor ızınlı oldugu ıcın farklı bırı muayene ettı oda sürecı tam anlamadıgı ıcın herhakde dırekt gebelık yok dedı anlamadımkıAşılamadan sonra ilaç etkisi oluyor mu acaba belki ondan tutarsız çıkmıştır. Doktor kaçıncı gün test istedi?
İğne kullandın mı kullanmadın mı anlamadım?YUMURTALARIM AŞIRI UYARILMIS DIYE DOKTOR BENDEN TEST YAPMAMI ISTEDI
SIMDIDE BANA GEBELIK YOK DIYINCE BASIMDAN ASAGI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ UMUDUM VAR CUNKU BIR KAC BELIRTI YASIYORUM
çatlatma ıgnesı kullandım evet canımİğne kullandın mı kullanmadın mı anlamadım?
Çatlatma iğnesi ?
İşte kanda çıkan sonuç iğnedeki beta hcg hormonu yüzünden çıkıyorç
çatlatma ıgnesı kullandım evet canım
siz bu sürecı atlattınız mı pekıİşte kanda çıkan sonuç iğnedeki beta hcg hormonu yüzünden çıkıyor
İğne etkisi zamanla geçecek
Değer o yüzden düşüyor
Yani iğneden 13-14 gün sonra test yap
Asıl sonucu o zaman alırsın
Şuan çıkan hcg gebelikten değil
İğneden.
Aşılama olmadısiz bu sürecı atlattınız mı pekı