eğer geç döllenme olduysa, haftasını nasıl belirliyorlar acaba? Yani mesela 6 haftalık gene olup beta hcg 0.120 çıkmaz dimi?Beta hcg sadece geç döllenme olduysa yanlış çıkar. Onun dışında gebelik varlığını en kesin kanda öğrenirsiniz. Üstünden baya geçmiş tekrar bi kan testi yaptırıp sonuca göre söktürücü kullanabilirsiniz. Mevsimsel geçişten gecikme olabilir yada bi kadın doğumcuya gidin
sizce haftası geçmiş midir? istemediğim bi gebelik çünkücanım geç döllenme olduysa geç cıkar tekrar yaptır.
inşallah dediğiniz gibidiiirrrr ne güzel bilgilisiniz6 haftalık gebelikte beta 0.120 çıkması mümkün değil. Geç dollenmede bebek son adet tarihine göre uyumlu değil de daha küçük olur mesela 6 haftalık değilde 5-4 haftalık gibi sizde muhtemelen gebelik yok ama yinede kan testini bi tekrarlayın içiniz rahat etsin
sanmam geçmemiştir.kan verin yoksa söktürücü alırsınız.sizce haftası geçmiş midir? istemediğim bi gebelik çünkü
6 haftalık gebelikte beta 0.120 çıkması mümkün değil. Geç dollenmede bebek son adet tarihine göre uyumlu değil de daha küçük olur mesela 6 haftalık değilde 5-4 haftalık gibi sizde muhtemelen gebelik yok ama yinede kan testini bi tekrarlayın içiniz rahat etsin
kan verdim şimdi yarına whatsappıma gelirmiş özel labta 200 tl bilginiz olsunsanmam geçmemiştir.kan verin yoksa söktürücü alırsınız.
hayırlııs olsun istemiyormusunuz bebeğikan verdim şimdi yarına whatsappıma gelirmiş özel labta 200 tl bilginiz olsun
son adetten 5hafta geçmiş testte sıfır çıktıysa imkansız yani. normal bi gecikmedir. tariher arası cok acık oldgu için gebelik yok maalesefMerhaba benim her ayın sonu 28-29u gibi adetim başlar ve 4 gün sürer. 28 Eylül -2 ekim arası adet oldum. Sonra 10 ekim ve sonrasında da düzeni ilişkim oldu. Ekim sonunda adet olmayınca 10 kasımda beta hcg baktırdım 0.120 çıktı. Fakat ben hala adet olamadım, adet belirtim de yok. Sizce beta hcg hatalı olmuş olabilir mi? Her ay düzenli olurdum
umarım dediğiniz gibidir :) Allah isteyene nasip etsinson adetten 5hafta geçmiş testte sıfır çıktıysa imkansız yani. normal bi gecikmedir. tariher arası cok acık oldgu için gebelik yok maalesef
16:30da yardımcı doç bi doktora randevu aldım özel hastaneden korktum biraz açıkcasıhamile değilseniz de siz bi doktora gidin ne olur ne olmaz kist vs bisey de olmuş olabilir bu kadar gecikme normal değil
Bir şey olmaz stres yapmayın söktürücü verirler16:30da yardımcı doç bi doktora randevu aldım özel hastaneden korktum biraz açıkcası
Merhaba hanımlar, bilginiz var sanırım az çok anlıyorsunuz tecrübeden dolayıben de en son 19-25 ekim arasinda oldum regl daha da olmadım 3 aralık oldu tık yok sadece sürekli tuvalete çıkıyorum uykumdan ediyor zaten uyuyamiyorum doğru düzgün bi süredir , sabahlari da kalkamıyorum bu yüzden 2 test yaptım 2.Çizgi silik çıktı ama 2.test tabi çok silik olduğu için kameraya yansımıyor ama 1.bu test sizce var mıdır. Eğer idrar yolu enfeksiyonu olsam 1.5 ay gecikme yapar mi ?Eki Görüntüle 3170805 Eki Görüntüle 3170806
Kan testi verinMerhaba hanımlar, bilginiz var sanırım az çok anlıyorsunuz tecrübeden dolayıben de en son 19-25 ekim arasinda oldum regl daha da olmadım 3 aralık oldu tık yok sadece sürekli tuvalete çıkıyorum uykumdan ediyor zaten uyuyamiyorum doğru düzgün bi süredir , sabahlari da kalkamıyorum bu yüzden 2 test yaptım 2.Çizgi silik çıktı ama 2.test tabi çok silik olduğu için kameraya yansımıyor ama 1.bu test sizce var mıdır. Eğer idrar yolu enfeksiyonu olsam 1.5 ay gecikme yapar mi ?Eki Görüntüle 3170805 Eki Görüntüle 3170806
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?