19 ekim sat sizin.
15 Kasım bat Max adet olmanız gereken tarihmiş. Ama olmamışsınız.
Gecikmeniz toplamda 20 günü bulmuş. 2.5 haftadır adet gecikmesi yaşıyosunuz.
Ben geç döllenme yaşadığım için adet olmayalı 50 gün olmuştu ancak hamileliğim belli oldu kanda ve idrarda çünkü rahim yerleşmesi gerçekleşmeden ne kan ne idrar sonuç verir.
Bu teste göre sizin evet idrar pozitif ama kan verdiyseniz ve negatif çıktıysa ki 1.5 aydır adet olmuyorsunuz kan doğrudur. Kan yanlış sonuç vermez. Ancak yukarıda da bahsettiğim durum geçerliyse yani geç döllenme yaşıyorsanız, bebek hala rahme tutunmamış, döllenme aşamasında olanbilir. biraz daha bekleyip öğrenmeniz gerekiyor.
Geç döllenme ile gebe kalımı adet gecikmesinin 2. Yada 3.haftasında kendini belli ediyor.
Sizin adet görememe gün sayınız 43 olmuş bugünle beraber.
Bana kalırsa bir kadın doğum uzmanına gidip gerekli enfeksiyon testleri vs artık her ne ise verin gene de bir bakılsın.
Testte bir yanlışlık olabilir, idrarınızda enfeksiyon sebebiyle hormon artışı olabilir bu yüzden idrarda pozitif görüyor olabiliriz.
Ne yazık ki bazı kadınların gebeliği bu şekilde uzun süreli olabiliyor
Tavsiyem gene de bir doktora görünmeniz. 2.ayınızı doldurduğunuz halde hala adet olamıyorsanız araştırılması gereken bir durum vardır.
Doktorlar tabiki benden daha iyi bilirler ama tecrübeli olduğum için size de güzelce açıklamak istedim
Ben hamile olduğumdan emindim, göğüs ağrısı, beyaz akıntı, uyku halim vardı net olarak.
Merhaba hanımlar, bilginiz var sanırım az çok anlıyorsunuz tecrübeden dolayı

ben de en son 19-25 ekim arasinda oldum regl daha da olmadım 3 aralık oldu tık yok sadece sürekli tuvalete çıkıyorum uykumdan ediyor zaten uyuyamiyorum doğru düzgün bi süredir , sabahlari da kalkamıyorum bu yüzden 2 test yaptım 2.Çizgi silik çıktı ama 2.test tabi çok silik olduğu için kameraya yansımıyor ama 1.bu test sizce var mıdır. Eğer idrar yolu enfeksiyonu olsam 1.5 ay gecikme yapar mi ?
Eki Görüntüle 3170805
Eki Görüntüle 3170806