- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
- Konu Sahibi Gerginbiri35
-
Son adet tarihinin başlangıcı hamilelik başlangıcı sayılıyor. Yani sen 3 Şubat adetin başladıysa o tarihten bu yana kaç hafta geçtiyse o kadar zamanlık hamilesinSelam kızlar reglim 2 gün gecikince idrar testi yaptım . Pozitif çoktı. Sonrasında kan tahlili yaptırdım. Beta Hcg 488.4 en son adetimin ilk günü 31 Ocak son günü 3 Şubat üstüne görme olmadığına eminim çünkü reglimin 2.günü muayeneye gitmiştim gebelik falan yoktu.
Bu durumda kaç haftalık hamile oluyorum? Beta çok mu yüksek en fazla 3 veya 4 haftalık bir gebelik için ? Bugün veya yarın doktora gideceğim inşallah ona da danışacağım. Kimyasal gebelik vs olabilir mi diye çok korkuyorum
Merhaba ben de daha dün hamile olduğumu öğrendim değerim 493.1 idi. Bana 3 hafta 5 günlük olduğunu söyledilerSelam kızlar reglim 2 gün gecikince idrar testi yaptım . Pozitif çoktı. Sonrasında kan tahlili yaptırdım. Beta Hcg 488.4 en son adetimin ilk günü 31 Ocak son günü 3 Şubat üstüne görme olmadığına eminim çünkü reglimin 2.günü muayeneye gitmiştim gebelik falan yoktu.
Bu durumda kaç haftalık hamile oluyorum? Beta çok mu yüksek en fazla 3 veya 4 haftalık bir gebelik için ? Bugün veya yarın doktora gideceğim inşallah ona da danışacağım. Kimyasal gebelik vs olabilir mi diye çok korkuyorum
Son adet tarihnle gebeliğin hesaplanıyor ama zaten kesen oluştuğunda sana kaç haftalık olduğunu söylerler canım betan yüksekte değil adet döneminde denk gelmiş şimdi döllenme tarihine göre yükseldiği için erken döllenme olmuş olabilir bildiğim kadarıyla kimyasala bu kadar değer yükselmiyor ayrıcaSelam kızlar reglim 2 gün gecikince idrar testi yaptım . Pozitif çoktı. Sonrasında kan tahlili yaptırdım. Beta Hcg 488.4 en son adetimin ilk günü 31 Ocak son günü 3 Şubat üstüne görme olmadığına eminim çünkü reglimin 2.günü muayeneye gitmiştim gebelik falan yoktu.
Kızlar beta hcg 64.4 çıktı kesin hamilemiyimSon adet tarihnle gebeliğin hesaplanıyor ama zaten kesen oluştuğunda sana kaç haftalık olduğunu söylerler canım betan yüksekte değil adet döneminde denk gelmiş şimdi döllenme tarihine göre yükseldiği için erken döllenme olmuş olabilir bildiğim kadarıyla kimyasala bu kadar değer yükselmiyor ayrıca
Kan değerine göre evet ama kalp atışını duyana kadar sağlıklı gebelik demiyorlar onun içinde biraz daha beklemelisin hayırlı olsun bir an önce folik asite başlaKızlar beta hcg 64.4 çıktı kesin hamilemiyim
Canım senin regl gecikmiş miydiKızlar beta hcg 64.4 çıktı kesin hamilemiyim
Benim son reglimin ilk günü 3 şubat 8 haftalık hamileyim hatta 8 bitmek üzere. 7 martta öğrendim hamile olduğumu 255 ile normal değeriniz şuan panik yapmayın.Selam kızlar reglim 2 gün gecikince idrar testi yaptım . Pozitif çoktı. Sonrasında kan tahlili yaptırdım. Beta Hcg 488.4 en son adetimin ilk günü 31 Ocak son günü 3 Şubat üstüne görme olmadığına eminim çünkü reglimin 2.günü muayeneye gitmiştim gebelik falan yoktu.
Benim adetime 2 gün var kan değerim 88. Adet döngüm 28 . Kan değerim düşük müBenim son reglimin ilk günü 3 şubat 8 haftalık hamileyim hatta 8 bitmek üzere. 7 martta öğrendim hamile olduğumu 255 ile normal değeriniz şuan panik yapmayın.
Önemli olan değer değil artışıBenim adetime 2 gün var kan değerim 88. Adet döngüm 28 . Kan değerim düşük mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?