Beta hcg yardim

Selinnnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
97
79
29
Kizlar adetime 5 gün kala kan testi yaptirdim degerim 9.05 cikti sizce gebelik varmidir ve 2 gün kala tekrarlasam kesin bilgi alabilirmiyim

hamilelik var düşük bir değer ama var.sana tavsiyem adetin geçmeden bir daha test yaptırma.8 ay once bende senin gibiydim.hemen adet gelmeden test yaptırıyordum.günler öncesi test yaptırmıştım.26 çıkmıştı.hamileyim diye sevinmiştim.sonar adet günüm gelince adet gördüm.yani kimyasal gebelik.her ay bir sürü kadın farkında bile olmadan kimyasal gebelik geçiriyor.umarım hamilliğin sağlıklı bir şkilde surer.ama olmassa da üzülme ve tekrar söylüyorum adetin geçmeden test yaptırma

Olabilir de olmayabilir de... benim gittiğim ni doktor aynen boyle demişti ustelik adetim 4 gun gecmis ve değerim 430 çıkmıştı. Keseyi görmediği sürece gebesin demiyolar

Onlarda hakli tabi garanti konusmaya calisiyolar bide bise sorcam gecen ay 27sinde atet olmustum 28 gunde bir adet goruyorum yani 24unde olmam gerekiyo 24unden sonrami tekrarlayim tahlili 27sinden sonrami

biraz erken yaptırmışsın.
referans aralığı 0-5 olduğu için bu değerle olma ihtimali var.
ama yazıldığı gibi kese hatta bebek ve kalp atışı görülmeden kesin gebelik denilmiyor.
hamile kalmak istiyorsan inşallah hamilesindir bu ay.

İnsallah canim ya onu hissediyorum evet ama insallah bizimle kalir ve saglikli haberlerini aliriz zamanla

Kizlar malesef degerim 5.20ye dusmus 2 gun var adetime tamamen umudumu kaybetmelimiyim sizce cok uzgunum :KK43:

ben yaptırdığımda referans aralığı 0-10du
ancak o değerler arasında olmuyor hep 0noktalı cıkıyor. bence buyuk bır ıhtımal hamişsinidr

Keske ole devam etseydi canim ama malesef degerim 5.20 ye dusmus sanirim kimyasal gebelik
Bence testi yaptırmakla iyi etmişssin.Ben de çünkü iki tane kimyasal gebelik geçirdiğimi testler sonucunda öğrendim.Daha önceden de bir kürtajım vardı.Doktorum araştırdı ve pıhtılaşma çıktı.Kimyasal gebelikleri ,adetimi bekleseydim belki anlayamayacaktım .hastalığım da tespit edilemeyecekti.Geçmiş olsun.Umarım bir sonraki gebeliğinde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

X