Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta HCG 165 olduğunda adetin kaç gün geçmişti?
2 falandıBeta HCG 165 olduğunda adetin kaç gün geçmişti?
Şimdi geçen günkü aynı saatte verdim iki katından fazla artmış saatte farkediyor sanırımBeta HCG 165 olduğunda adetin kaç gün geçmişti?
Aa çok sevindim peki gebeliğiniz sağlıklı ilerledimi215
572
1010
Beta değerlerim bu şekilde artmıştı. Her zaman iki katı olmuyor. Ben de 572 den 1010 a çıkınca korkmuştum. Üstelik 5 saat de geç vermiştim. %60 lık artık normal kabul ediliyor![]()
Canım şimdi benim215
572
1010
Beta değerlerim bu şekilde artmıştı. Her zaman iki katı olmuyor. Ben de 572 den 1010 a çıkınca korkmuştum. Üstelik 5 saat de geç vermiştim. %60 lık artık normal kabul ediliyor![]()
Değerlerin gayet güzel. Bu değerlerden sonra zaten %100 artış pek beklemiyoruz demişti doktorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım şimdi benim
Perşembe günü akşam 8=165
Cumartesi öğlen 2=248
Cumartesi akşam 8=296
Pazartesi öğlen 2=569
Cumartesi korktuğum için iki kere verdim cumartesi öğlen ile bugün öğlen iki katı fazla artmış bugün akşam 8 de verseydim oda kesin iki katına çıkardı
Evet bebeğim 13 aylık şu anAa çok sevindim peki gebeliğiniz sağlıklı ilerledimi
Teşekkür ederim inşallah benimde kucağıma almak nasip olurEvet bebeğim 13 aylık şu an![]()
İnşallahTeşekkür ederim inşallah benimde kucağıma almak nasip olur![]()
Çok teşekkür ederim yarın gidip bende yeniden kan vericem umarım herşey olması gerektiği gibi ilerlerŞimdi geçen günkü aynı saatte verdim iki katından fazla artmış saatte farkediyor sanırım
Sizin değeriniz kaçÇok teşekkür ederim yarın gidip bende yeniden kan vericem umarım herşey olması gerektiği gibi ilerler![]()
Adetim 5 gün geçti beta 39 çıktıSizin değeriniz kaç
Sonucu ne oldu acaba benimde adetime 2 gun varken beta 37.5 duAdetim 5 gün geçti beta 39 çıktı
Dün gittim doktora beta 1100 olmuş alttan muayene ettı kanamalı alan var ve kese gözükmüyor 2 gün sonra yeniden gidicemSonucu ne oldu acaba benimde adetime 2 gun varken beta 37.5 du