Hepimiz atlattık bunları Allah sağlıklısını versin inşallah senin nasıl gidiyor canım hamilelik belirtiler başladı mı bulantı falan
Bulantı yok kasil bel devam memeler ağri girmeye başladı hafif sızlamaHepimiz atlattık bunları Allah sağlıklısını versin inşallah senin nasıl gidiyor canım hamilelik belirtiler başladı mı bulantı falan
Kasık ağrısı nasıl oluyor adet olacak gibi mi böyle bacakları bele falan vuruyorBulantı yok kasil bel devam memeler ağri girmeye başladı hafif sızlama
Bacak ağrım ara Ara tek taraflı oluyor bazen genel regl sancısı gibi hafif ama şiddetli değilKasık ağrısı nasıl oluyor adet olacak gibi mi böyle bacakları bele falan vuruyor
Doktor normal diyor ama demiBacak ağrım ara Ara tek taraflı oluyor bazen genel regl sancısı gibi hafif ama şiddetli değil
Uzanınca geçiyor mu dedi evet dedim normal dedi rahim büyüyorDoktor normal diyor ama demi
Merhaba benimde adetim 8 gün gecikti dün özel hastanede kan verdim beta 479 cıktı bugün kendi doktoruma gidip test verdim araştırma hastanesinde 460 cıktı düşük yapıyor olabilir miyim içime korku düştüKızlar acil yardım edin adetlerini düzensiz olduğu için şu an bir gün geçti diye tahmin ediyorum net bilmiyorum bugün kan testi verdim beta hCG 6.77 çıktı ve adet olacakmışım gibi bir ağrım da var bel ağrım da var doktora yarın soracağım sizce nedir var mıdır
Değerin yükselmesi gerekirken düşmüş kimyasal gebelik olabilir canım doktoruna sordun muMerhaba benimde adetim 8 gün gecikti dün özel hastanede kan verdim beta 479 cıktı bugün kendi doktoruma gidip test verdim araştırma hastanesinde 460 cıktı düşük yapıyor olabilir miyim içime korku düştü
Cuma tekrar beta verelim vi bakalım dedi duphaston ilacını verdiDeğerin yükselmesi gerekirken düşmüş kimyasal gebelik olabilir canım doktoruna sordun mu
Hastaneden hastaneye de fark edebilirCuma tekrar beta verelim vi bakalım dedi duphaston ilacını verdi
Umarım oyledirHastaneden hastaneye de fark edebilir
Kan verdin miUmarım oyledir
Yarin vericem inşallah hersey yolunda ilerlerKan verdin mi
Bugün açık pembe kan geldi peçeteyle sildigimde bunu görünce dha çok korktumKan verdin mi
Yerleşme kanaması da olabiliyor bence bir an önce de hastaneye gitBugün açık pembe kan geldi peçeteyle sildigimde bunu görünce dha çok korktum
Kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim segerim 129 düşmüşYerleşme kanaması da olabiliyor bence bir an önce de hastaneye git
Olsun canım kimyasaldan sonra hemen tutuyor allahın izniyle hayırlı haberlerini alalımKimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim segerim 129 düşmüş
İnşallah umarimOlsun canım kimyasaldan sonra hemen tutuyor allahın izniyle hayırlı haberlerini alalım
Ben 6.61 ile öğrenmiştim. Eğer kan verip öğrenmeseydim o ağrılarla regl olacağım falan sanırdım herhalde özellikle sol tarafımda kasıktan diz kapağına inen ağrı vardı doktorum normal demişti.Kızlar acil yardım edin adetlerini düzensiz olduğu için şu an bir gün geçti diye tahmin ediyorum net bilmiyorum bugün kan testi verdim beta hCG 6.77 çıktı ve adet olacakmışım gibi bir ağrım da var bel ağrım da var doktora yarın soracağım sizce nedir var mıdır
Kesinliklee . Şuan kaç haftalık oldunuzBen 6.61 ile öğrenmiştim. Eğer kan verip öğrenmeseydim o ağrılarla regl olacağım falan sanırdım herhalde özellikle sol tarafımda kasıktan diz kapağına inen ağrı vardı doktorum normal demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?