Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olur5 ve uzeri degerler gebelik oldugu anlamina geliyor bir kac gun sonra tekrar kan verip yukselme oluyormu bakarsiniz
Yarın kan vericem idrar testide pozitif bakalım artıkHaber var mı canım
İnşallahHayırlısı olsun inşallah
Gebesin caanım ağrıların refl ağrısı değil yerleşme ağrılarıKızlar acil yardım edin adetlerini düzensiz olduğu için şu an bir gün geçti diye tahmin ediyorum net bilmiyorum bugün kan testi verdim beta hCG 6.77 çıktı ve adet olacakmışım gibi bir ağrım da var bel ağrım da var doktora yarın soracağım sizce nedir var mıdır
Aynen canım ama işte psikolojik olarak direkt aklımız ona gidiyor Allah sağlıklısını versin inşallah herkeseGebesin caanım ağrıların refl ağrısı değil yerleşme ağrıları
Öğrendin değer değilde sağlıklı artış önemli canım bende 10 ile öğrendim bugün kesemizi gördük şükür sağsaglim gelsin sağlıkla ilerlesin kardesimde öğrendi hatta 2 gin önce 5.4 sabah kan verecek oda sağlıkli artış bakmak lazım takip etsin sancılar normal tutunma zamanıAynen canım ama işte psikolojik olarak direkt aklımız ona gidiyor Allah sağlıklısını versin inşallah herkese
Ayy aynı şeyleri yaşıyoruz kardeşinizin sonucunu da bana atar mısınO
Öğrendin değer değilde sağlıklı artış önemli canım bende 10 ile öğrendim bugün kesemizi gördük şükür sağsaglim gelsin sağlıkla ilerlesin kardesimde öğrendi hatta 2 gin önce 5.4 sabah kan verecek oda sağlıkli artış bakmak lazım takip etsin sancılar normal tutunma ya
5 inde öğrendim Ağustos da keseyi gordum ama benim geç döllenme evet var halen de var ağrı normal şiddetli ve kanama yoksa sorun değilAyy aynı şeyleri yaşıyoruz kardeşinizin sonucunu da bana atar mısınbide keseyi gördüğünüze çok sevindim sağlıklı ilerlesin inşallah ne. Kadar zaman aldı keseyi görene kadar mesela bide ağrıların oluyo mu kasıkta vs
İçimi rahatlattın teşekkür ederim5 inde öğrendim Ağustos da keseyi gordum ama benim geç döllenme evet var halen de var ağrı normal şiddetli ve kanama yoksa sorun değil
Kardeşin kan verdi mi canım ya ben bugün kan vermeye gittim doktor almadı on gün bekle dedi iki katına çıkması şu an önemli değil çok erken falan dedi çok sinirim bozuldu ya5 inde öğrendim Ağustos da keseyi gordum ama benim geç döllenme evet var halen de var ağrı normal şiddetli ve kanama yoksa sorun değil
Bende 10 ile öğrendim dün kesemi gördüm sen 2 güne bir takibini yapKardeşin kan verdi mi canım ya ben bugün kan vermeye gittim doktor almadı on gün bekle dedi iki katına çıkması şu an önemli değil çok erken falan dedi çok sinirim bozuldu ya
Ya size bir şey sorabilir miyim geçen dediniz ya kardeşimin beta beş çıkmıştı falan tekrar kan verecek diye kan vermiş mi verdiyse kaç çıkmış merak ediyorum sordum da dün herhalde anlamadinizBende 10 ile öğrendim dün kesemi gördüm sen 2 güne bir takibini yap
Görmemişim canım onun ki kimyasal oldu değeri düştü regl şu andaYa size bir şey sorabilir miyim geçen dediniz ya kardeşimin beta beş çıkmıştı falan tekrar kan verecek diye kan vermiş mi verdiyse kaç çıkmış merak ediyorum sordum da dün herhalde anlamadiniz
Aa kötü olmuş allah tekrardan nasip eder inşallahGörmemişim canım onun ki kimyasal oldu değeri düştü regl şu anda
İnşallah onda ileri derece idrar yolu enfeksiyon var sanırım ondan tutunamadı yeni başladılar zaten denemelereAa kötü olmuş allah tekrardan nasip eder inşallah
Hepimiz atlattık bunları Allah sağlıklısını versin inşallah senin nasıl gidiyor canım hamilelik belirtiler başladı mı bulantı falanİnşallah onda ileri derece idrar yolu enfeksiyon var sanırım ondan tutunamadı yeni başladılar zaten denemelere