- 18 Mayıs 2025
- 17
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi arastiranbirisi
-
Neresi yavaş bununBeklenen adet tarihim 8-9 Ekim. 7 ekimde kan verdim beta hcg 52 çıktı. 9 ekimde tekrar verdim 130 çıktı doktor bizim için bi anlam ifade etmiyor dedi önemsiz bir artış dedi. Pazartesi tekrar kan ver dedi. Hayal kırıklığına uğradım daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu
Bana önce dedi 2 katı artarsa bi sorun yok bugünde dedi bi anlamı yok en az 250 olması gerekiyordu dediyok gayet 2 katı artmış bozma moralını
Pazartesi tekrar kan vericem inşallah bi sıkıntı yokturNeresi yavaş bunun
Artıyor işte
Azdan az artar çoktan çok
Sonuçta bu beta 0 normal zamanda
Bir yükselişi olacak elbette
Çok başında öğrendiğiniz için doktorlar ciddiye almıyor bekleyin bi artaın
iyide 7 ekimle 9ekim arasında 2 gün var niye 250 olsun 130 normal ,52den 250 nasıl çıksın azıcık mantıkBana önce dedi 2 katı artarsa bi sorun yok bugünde dedi bi anlamı yok en az 250 olması gerekiyordu dedi
Bende senin dediğin tarihte kan verdim 41,2 çıktı doktor bir hafta sonra gel bakalım dediBeklenen adet tarihim 8-9 Ekim. 7 ekimde kan verdim beta hcg 52 çıktı. 9 ekimde tekrar verdim 130 çıktı doktor bizim için bi anlam ifade etmiyor dedi önemsiz bir artış dedi. Pazartesi tekrar kan ver dedi. Hayal kırıklığına uğradım daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu
Sana değerin düşük veya sınırda dediler miBende senin dediğin tarihte kan verdim 41,2 çıktı doktor bir hafta sonra gel bakalım dedi
Canım doktor saçmalamış bence 6 ile öğrendim 2 gun arayla 21 - 40 - 98 -196 ve 1 hafta sonra keseyi gördük şimdi 12 haftadayimSana değerin düşük veya sınırda dediler mi
Canım doktor saçmalamış bence 6 ile öğrendim 2 gun arayla 21 - 40 - 98 -196 ve 1 hafta sonra keseyi gördük şimdi 12 haftadayim
Şuan kese falan görülmeyeceği için mi öyle dedi acaba?Beklenen adet tarihim 8-9 Ekim. 7 ekimde kan verdim beta hcg 52 çıktı. 9 ekimde tekrar verdim 130 çıktı doktor bizim için bi anlam ifade etmiyor dedi önemsiz bir artış dedi. Pazartesi tekrar kan ver dedi. Hayal kırıklığına uğradım daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu
Ortada bir değer dediSana değerin düşük veya sınırda dediler mi
6 ile öğrendiğiniz de adet tarihiniz geçmiş miydi benim adet tarihinden 2 gün sonra 19 çıktı daha önce dis gebelik geçirdim şimdide kimyasal gebelikten çok korkuyorumCanım doktor saçmalamış bence 6 ile öğrendim 2 gun arayla 21 - 40 - 98 -196 ve 1 hafta sonra keseyi gördük şimdi 12 haftadayim
Reglden 4 gun önceydi ama sizin belki de geç dollenmedir aklınıza kötü bir şey getirmemeye çalışın sağlıklıdır inşallah6 ile öğrendiğiniz de adet tarihiniz geçmiş miydi benim adet tarihinden 2 gün sonra 19 çıktı daha önce dis gebelik geçirdim şimdide kimyasal gebelikten çok korkuyorum
İnşallah öyledir çok teşekkür ederimReglden 4 gun önceydi ama sizin belki de geç dollenmedir aklınıza kötü bir şey getirmemeye çalışın sağlıklıdır inşallah
sonuc noldu? Aynı durumu yasıyorum6 ile öğrendiğiniz de adet tarihiniz geçmiş miydi benim adet tarihinden 2 gün sonra 19 çıktı daha önce dis gebelik geçirdim şimdide kimyasal gebelikten çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?