Beta HCG yavaş yükseliyor

Ben yaşadım 3400 du iki gün sonra 4700 du şuan herşey yolunda

Merhaba benim 293 390 ve 526 olarak artıyor. Dis gebelikmidir doktorum pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Siz neler yasadiniz ?
Benim ilk öğrendiğimde 3400 du 2 gün sonra 4700 olmuştu ama şuan gayet sağlıklı. Başta dış gebelikten şüphelendiler bendede bence beta takip etmeyin o çok yoruyor insanı 4. Hafta gidin kese görünür ise zaten rahimde iç gebelik oluyor

Ben ikinci kontrole 5+3 de gelmiştim beta 390 cikti ve kese gorunmedi o yuzden doktorum takip istedi.

Ben ikinci kontrole 5+3 de gelmiştim beta 390 cikti ve kese gorunmedi o yuzden doktorum takip istedi.
Anladım geç döllenme olmuş olabilir şuan durumunuzu bilemiyorum ama. Sadece beta düzenli artamaya biliyor bende başta artmadı düzenli hemde leke geliyordu herkes dış boş dedi. İçinizi ferah tutmaya çalışın

Son durumun nasıl
Son durumum pekde iyi değil kolay şeyler atlatmadim anlatmasi uzun sürer kısaca söyleyeyim.Hastaneye yatirildim yaklaşık 12gun kadar yattım bu süreç çok kötü araştırma hastanesi ve kollarım mos mor oldu ağrı kesicileri yasak ettiler ağrım geldiğinde 1 saat çekip oturuyordum en son olarak kontrollü bir şekilde taburcu ettiler ve evde 1gun kalabildim sabah ezaniyla beraber sancılarım geçmeyi ve yine hastanes yolunu tuttuk 5gun sonunda beni laparoskopik ile ameliyat edeceklerdi kişi akşam 11sulari ağrım başladı ve gecmedi kusmaya başladım heryerim uyusmaya başladı ve nefes alamaz hale geldim kontrolle beraber beni acil açık ameliyata aldılar 3bucuk 4gibi gece ameliyat tan ciktim kendime sonradan geldim dediğim gibi çok uzun ve kısa anlatıyorum bu aralarda çok şeyler oldu.o geceyi çok kötü ağrı içinde geçirdim ayrıca iki ameliyat oldum bagirsaklarimda yapışmış bağırsak ameliyatı da oldum.3gun sonunda çıktım ve iyileşme uzun sürdü aşırı gaz ve ağrı içindeydim yavaş yavaş geçti Allah'ım kimseyed yaşatmasın . sürekli kontrolü altında kalın.

Hakkımızda hayırlısı olsun benimde bebeğim düştü pazar günü neonna gittik düşük başlamış dedi doktor şuan da tamamen düşmesini bekliyorum bir daha ne zaman gebe kalabilirim bilmiyorum ama biraz dinlendikten sonra devam eden inşallah bende çok ağladım sabaha kadar şimdi ise korkuyorlarım var zaten polikistik over sendromum var 23 yaşındayım ve 2 senelik evliyiz yaklaşık aralıklarla 1 sene boyunca hastaneye gittim gebe kaldım sonunda ama oda tutunamadı baya durgunlaştım

Allah'ım hakkında en hayırlısını versin benim ikitane çocuğum var çok şükür.İnsallah Rabbim hayırlısıyla sana da ve isteyen herkese nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…