Beta Hcg yavaş yükselmesi yardım

buralidegilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
78
26
88
31
Kızlar herkese selam, daha önce buraya yazmıştım şimdi tekrar benzer bir konu. 19 eylülde 318 olan beta hcg 3 günde 1640 a çıkmıştı arkasına da keseyi gördük çok şükür. Sonra doktor bazı testler istedi içinde beta hcg de vardı 1640 olan değerim 8 günde 6200 e çıkmış, doktor biraz yavaş yükselmiş dedi. Bu durumu yaşayan oldu mu 5+6 da yaptırmıştım testi şu an 6+1 deyim. Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim

Merhaba benim bildiğim değerler de bir sorun yok keseyi de görmüşsünüz 1hafta sonra gitseniz kalp atışını duyduktan sonra betaya çok önem verilmiyor

Merhaba benim bildiğim değerler de bir sorun yok keseyi de görmüşsünüz 1hafta sonra gitseniz kalp atışını duyduktan sonra betaya çok önem verilmiyor
Teşekkür ederim Bugün gittim tekrar kalp atışını duyamadık henüz, pazartesi tekrar randevum var 6+5 e denk geliyor inşallah sağlıklıdır ve duyarız doktor beta hcg yavaş artmış diyince biraz şüphelendik

Benimde bu şekilde yavaş artıyor önce 2300-2500 olması gerekirken 2005 çıktı ondan 4 gün sonra 5094 çıktı 2 gün sonra 7419. Bende 5094 çıktığı gün 5+1 ile keseyi gördüm şuan 5+5 im. 2 gün önce 1-2 kez pıhtılı kırmızı leke sonrasında sarı lekeye döndü akşama kadar azalarak geçti. Sonra olmadı çok şükür, 3 gün sonra kontrolüm var tekrardan. Daha önce boş gebelik yaşadığım için yine öyle olmasından korkuyorum ama doktorlar keseyi gördükten sonra değerin bir anlamı yok bundan sonra kontrollerle ilerleyeceğiz diyor. Siz bebeği gördünüz sanırım

İnşallah değerlerin bir önemi yoktur çünkü yavaş yükselmiş benim. Evet bebeği gördük ama vajinal ultrasonda görüldü. Doktor biraz riskli dedi kalp atışlarından dolayı inşallah hızlanır ve düzene girer.. benim kontrolüm de pazartesi günü inşallah gönlümüze göre olur sağlıkla kucağımıza alırız.

İnşallah bundan sonrası tamamen nasip kısmet dua edip bekleyeceğiz başka çaremiz yok maalesef haberleşelim yine kontrol sonrası

İnşallah bundan sonrası tamamen nasip kısmet dua edip bekleyeceğiz başka çaremiz yok maalesef haberleşelim yine kontrol sonrası
Öyle.. olur tabi yazın siz de mutlaka

Az önce çıktık çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük haftası günü gününe uyumlu bir sıkıntı yok dedi doktor

Gözünüz aydın. Biz kalp atışı duyamadık maalesef bir hafta daha bekleyecekler.. ama umutsuz konuştular çok üzgünüm
Bebek oluştuktan sonra kalp atışını 8. Haftada bile duyan var o yüzden umutsuz olmayın nolur, ben bugün kalbi hiç düşünmemiştim aklım hep boş gebelik mi yoksa bebek oluşacak mı düşüncesindeydi, hatta bebek varsa kalp atışı için haftaya çağırabilir felan diye söylemiştim eşime o yüzden güzel düşünün inşallah bebeğiniz sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…