- 7 Ağustos 2018
- 78
- 26
- 88
- 31
- Konu Sahibi buralidegilim
-
Teşekkür ederimMerhaba benim bildiğim değerler de bir sorun yok keseyi de görmüşsünüz 1hafta sonra gitseniz kalp atışını duyduktan sonra betaya çok önem verilmiyor
İnşallah değerlerin bir önemi yoktur çünkü yavaş yükselmiş benim. Evet bebeği gördük ama vajinal ultrasonda görüldü. Doktor biraz riskli dedi kalp atışlarından dolayı inşallah hızlanır ve düzene girer..Benimde bu şekilde yavaş artıyor önce 2300-2500 olması gerekirken 2005 çıktı ondan 4 gün sonra 5094 çıktı 2 gün sonra 7419. Bende 5094 çıktığı gün 5+1 ile keseyi gördüm şuan 5+5 im. 2 gün önce 1-2 kez pıhtılı kırmızı leke sonrasında sarı lekeye döndü akşama kadar azalarak geçti. Sonra olmadı çok şükür, 3 gün sonra kontrolüm var tekrardan. Daha önce boş gebelik yaşadığım için yine öyle olmasından korkuyorum ama doktorlar keseyi gördükten sonra değerin bir anlamı yok bundan sonra kontrollerle ilerleyeceğiz diyor. Siz bebeği gördünüz sanırım
Benimde bu şekilde yavaş artıyor önce 2300-2500 olması gerekirken 2005 çıktı ondan 4 gün sonra 5094 çıktı 2 gün sonra 7419. Bende 5094 çıktığı gün 5+1 ile keseyi gördüm şuan 5+5 im. 2 gün önce 1-2 kez pıhtılı kırmızı leke sonrasında sarı lekeye döndü akşama kadar azalarak geçti. Sonra olmadı çok şükür, 3 gün sonra kontrolüm var tekrardan. Daha önce boş gebelik yaşadığım için yine öyle olmasından korkuyorum ama doktorlar keseyi gördükten sonra değerin bir anlamı yok bundan sonra kontrollerle ilerleyeceğiz diyor. Siz bebeği gördünüz sanırım
Öyle.. olur tabi yazın siz de mutlakaİnşallahbundan sonrası tamamen nasip kısmet dua edip bekleyeceğiz başka çaremiz yok maalesef haberleşelim yine kontrol sonrası
Selamm kontrole gittin mi tekrarÖyle.. olur tabi yazın siz de mutlaka
Merhaba son durumunuz nedirİnşallahbundan sonrası tamamen nasip kısmet dua edip bekleyeceğiz başka çaremiz yok maalesef haberleşelim yine kontrol sonrası
İnşallahbundan sonrası tamamen nasip kısmet dua edip bekleyeceğiz başka çaremiz yok maalesef haberleşelim yine kontrol sonrası
İnşallah güzel şeyler duyarsınızBen henüz gitmedim doktora randevum var 2 saate gideceğim
Merhaba nasıl geçtiİnşallah teşekkür ederim
Gözünüz aydın. Biz kalp atışı duyamadık maalesef bir hafta daha bekleyecekler.. ama umutsuz konuştular çok üzgünümAz önce çıktık çok şükür bebeği de kalp atışını da gördükhaftası günü gününe uyumlu bir sıkıntı yok dedi doktor
Gözünüz aydın. Biz kalp atışı duyamadık maalesef bir hafta daha bekleyecekler.. ama umutsuz konuştular çok üzgünüm
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınızAz önce çıktık çok şükür bebeği de kalp atışını da gördükhaftası günü gününe uyumlu bir sıkıntı yok dedi doktor
Çok şükür darısı inşallah başımızaAz önce çıktık çok şükür bebeği de kalp atışını da gördükhaftası günü gününe uyumlu bir sıkıntı yok dedi doktor
Mucizeler sizinle olsun ben de umutla perşembeyi bekliyorum inşallah güzel şeyler duyarızGözünüz aydın. Biz kalp atışı duyamadık maalesef bir hafta daha bekleyecekler.. ama umutsuz konuştular çok üzgünüm
Sağolun şu anda ancak bir mucize olması gerekiyor benim için.. inşallah siz güzel şeyler duyarsınızMucizeler sizinle olsun ben de umutla perşembeyi bekliyorum inşallah güzel şeyler duyarız
Bebek oluştuktan sonra kalp atışını 8. Haftada bile duyan var o yüzden umutsuz olmayın nolur, ben bugün kalbi hiç düşünmemiştim aklım hep boş gebelik mi yoksa bebek oluşacak mı düşüncesindeydi, hatta bebek varsa kalp atışı için haftaya çağırabilir felan diye söylemiştim eşime o yüzden güzel düşünün inşallah bebeğiniz sizinledirGözünüz aydın. Biz kalp atışı duyamadık maalesef bir hafta daha bekleyecekler.. ama umutsuz konuştular çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?