- 29 Aralık 2022
- 206
- 73
- 28
- 27
- Konu Sahibi aleynatlms
-
Çok teşekkür ederim inşallahEvet balım kese için en az 2.000 lerde olması lazımmış, morelini bozma Allahın izniyle al yavrunu kucağına
Ya yemin ederim yüreğime su serptin yarın sabah hastaneye gidip beta vereceğim sonra doktora geçeceğim umarım mutlu haberler alırım çok teşekkür ederimBenimde çok yavaş yüksekdi hatta bu sağlıklı gebelik olamaz kesenin içi boş kürtaj ol falan dediler ama şu an gayet sağlıklı çok şükür inşAllah sizinde öyle olur
İnşAllah haber ver dualarım seninleYa yemin ederim yüreğime su serptin yarın sabah hastaneye gidip beta vereceğim sonra doktora geçeceğim umarım mutlu haberler alırım çok teşekkür ederim
Maalesef kimyasal 69,7ye çıktı sadece doktor bekleyelim kendi kendine atmazsa destekleriz dediİnşAllah haber ver dualarım seninle
Maalesef ben yaşadım 2 kez , son olanı 24 ile öğrendim 2 gün sonra 24 oldu sonra 16 ya düştü ve kimyasal gebelik olduğu belli oldu ve daha kötüsü regl olup gebelik bitti fakat beta negatifleşmiyor 40 a yükseldi sonra 90 bugün 153 gebelik yok kese yok dış gebelikde değil.. doktor genetiğe yönlerdirdi bu düşmeyen betayı da takip edip eğer düşmezse düşükle sonlandıracak:/Merhabalar herkese
23.12.2022 tarihinde idrar testi pozitif geldi ikinci çizgim biraz silikti. Beta Hcg verdim 22,9 çıktı. 2 gün sonra 48 çıktı. Bugün doktor kontrolünde kese görünmedi beta verdim 65,9 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olabilir pazartesiyi bekleyelim dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aramızda?
Olsun canım üzülme hemen hamile kalırsın merak etmeMaalesef kimyasal 69,7ye çıktı sadece doktor bekleyelim kendi kendine atmazsa destekleriz dedi
Çok geçmiş olsunMaalesef ben yaşadım 2 kez , son olanı 24 ile öğrendim 2 gün sonra 24 oldu sonra 16 ya düştü ve kimyasal gebelik olduğu belli oldu ve daha kötüsü regl olup gebelik bitti fakat beta negatifleşmiyor 40 a yükseldi sonra 90 bugün 153 gebelik yok kese yok dış gebelikde değil.. doktor genetiğe yönlerdirdi bu düşmeyen betayı da takip edip eğer düşmezse düşükle sonlandıracak:/
Öncelikle vücudumdan atmam lazım ama 10 gün gecikti böyle gecikip daha sonra kanaması olan var mı kendiliğinden vücudundan atanOlsun canım üzülme hemen hamile kalırsın merak etme
Benim 1 hafta önce 21.5 çıkmıştı sonra ertesi gün gece kalamam başladı ve sabah test yaptım 26 çıktı ve kimyasal gebelik yaşadım ve kanamaya düşürdüm malesefkiMerhabalar herkese
23.12.2022 tarihinde idrar testi pozitif geldi ikinci çizgim biraz silikti. Beta Hcg verdim 22,9 çıktı. 2 gün sonra 48 çıktı. Bugün doktor kontrolünde kese görünmedi beta verdim 65,9 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olabilir pazartesiyi bekleyelim dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aramızda?
Sorun şu ki benim kanamam hala başlamadı ve 10 gün reglim geciktiBenim 1 hafta önce 21.5 çıkmıştı sonra ertesi gün gece kalamam başladı ve sabah test yaptım 26 çıktı ve kimyasal gebelik yaşadım ve kanamaya düşürdüm malesefki
Benim kimyasal gebeliğimde beta hcg 18 ken kanamam olmuştuÖncelikle vücudumdan atmam lazım ama 10 gün gecikti böyle gecikip daha sonra kanaması olan var mı kendiliğinden vücudundan atan
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Ben yaşadım eylül ayında beta değerim düzensiz bi şekilde 900lere çıkmıştı sonra ilaçsız kendiliğinden 4-5 gün sonra adetle birlikte atıldı. Adet sancım çok fazla olmuştu ve kanamam da 2 gün çok olmuştu. Ama üzmeyin kendinizi ben 1 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an normal ilerliyor her şey inşallah siz de en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize. Bu çok sık görülen bi durummuş hatta bazı kadınlar farkında olmadan bile geçirebiliyomuş kimyasal gebelik.Öncelikle vücudumdan atmam lazım ama 10 gün gecikti böyle gecikip daha sonra kanaması olan var mı kendiliğinden vücudundan atan
Benim en son 69,7ydi daha düşmeye başlamadığı için muhtemelen kanama olmuyorBenim kimyasal gebeliğimde beta hcg 18 ken kanamam olmuştu
Bende burada okuduklarım sayesinde çoğu kişinin geçirdiğini öğrendim inşallah benimde öyle olur neredeyse 1 haftadır harap ediyorum kendimiMerhaba geçmiş olsun öncelikle. Ben yaşadım eylül ayında beta değerim düzensiz bi şekilde 900lere çıkmıştı sonra ilaçsız kendiliğinden 4-5 gün sonra adetle birlikte atıldı. Adet sancım çok fazla olmuştu ve kanamam da 2 gün çok olmuştu. Ama üzmeyin kendinizi ben 1 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an normal ilerliyor her şey inşallah siz de en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize. Bu çok sık görülen bi durummuş hatta bazı kadınlar farkında olmadan bile geçirebiliyomuş kimyasal gebelik.
Umarım. Sizindegerleriniz yükselirSorun şu ki benim kanamam hala başlamadı ve 10 gün reglim gecikti
Aynen bekleyin çoğu insan farkında olmadan kimyasal gebelik geçiyor benim gittiğim doktorlar düşük olarak bile değerlendirmiyolar kimyasalıBenim en son 69,7ydi daha düşmeye başlamadığı için muhtemelen kanama olmuyor
Üzme kendini canım bende kimyasal gebelik sonrası kendimi harap ettim aylarca ağladım üzerine 2 aşılama 2 tüp benek yaptırdım olumsuz oldu tam ümidimi yitirmişken hamile olduğumu öğrendim şimdi bebeğim 10 aylık ve o günleri gülümseyerek anımsıyorum nasip bu bebeğinmş onun doğması gerekmiş diyorumBende burada okuduklarım sayesinde çoğu kişinin geçirdiğini öğrendim inşallah benimde öyle olur neredeyse 1 haftadır harap ediyorum kendimi
Allah bağışlasınÜzme kendini canım bende kimyasal gebelik sonrası kendimi harap ettim aylarca ağladım üzerine 2 aşılama 2 tüp benek yaptırdım olumsuz oldu tam ümidimi yitirmişken hamile olduğumu öğrendim şimdi bebeğim 10 aylık ve o günleri gülümseyerek anımsıyorum nasip bu bebeğinmş onun doğması gerekmiş diyorum
Sağol canımAllah bağışlasıninşallah bende bi gün mutlu haberler verebilirim buraya
Tekrar merhaba geçmiş olsun size de doktorunuz desteklemek konusunda ne önerdi ben bugün de kan verdim 198 e çıkmış beta düşmesi yerine çıkıyor çok tedirginimMaalesef kimyasal 69,7ye çıktı sadece doktor bekleyelim kendi kendine atmazsa destekleriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?