- 7 Ağustos 2018
- 64
- 21
- 88
- 30
- Konu Sahibi buralidegilim
-
Çok teşekkür ederim bir nebze içim rahatladıkese göründükten sonra beta hcg bakılmaz.
beta hcg belirli bir sınıra ulaştıktan sonra (ben 2000 diye biliyorum) 2 katı artış beklenmez. artış gittikçe yavaşlar ve bu zaten olması gerekendir.
benim değerim 2400 çıktıktan sonra doktorum tekrar beta testi istemedi bile
çok teşekkür ederim inşallah o şekildedir ve sağlıklıdır aminKese gördükten sonra bthcg baktırmak anlamsız. Sağlıkla gelsin bebeğiniz korkmayın kanama vs olmadıkça.
merhabalar normal gebelik mi tüp bebek miSelamlar betası benim gibi yükselip sonradan çok yavaşlayan oldu mu acaba? Bilenlerin yazmasina çok ihtiyacım varşu an 6+2 deyim kese göründü ama beta durdu gibi
19 Eylül beta hcg 318
22 Eylül beta hcg 1642
30 Eylül beta hcg 6286
3 Ekim beta hcg 6916
Merhaba aynı durumdayız kese ve yolk göründü mü ? Benim doktorum kese ve yolk görünmesine rağmen bebek görünene kadar beta önemli gebelik hakkında sağlıklı olup olmadığı bilgisini verir sağlıksız gebelik olabilir deyip beni korkuttu , siz de bebek göründü mü ?çok teşekkür ederim inşallah o şekildedir ve sağlıklıdır aminsevgiler
Merhaba evet vajinal ultrasonla gördük ama doktor kalp atışının yavaş olduğunu söyledi biraz umutsuz konuştuMerhaba aynı durumdayız kese ve yolk göründü mü ? Benim doktorum kese ve yolk görünmesine rağmen bebek görünene kadar beta önemli gebelik hakkında sağlıklı olup olmadığı bilgisini verir sağlıksız gebelik olabilir deyip beni korkuttu , siz de bebek göründü mü ?
Merhaba, normal gebelikmerhabalar normal gebelik mi tüp bebek mi
Kese ve yolk görüldü bebek henüz yoktu, bebek için erken olabilir ama ama beta iyi yükselmiyor diye sağlıksız olabilir denildi perşembe gideceğim tekraraMerhaba evet vajinal ultrasonla gördük ama doktor kalp atışının yavaş olduğunu söyledi biraz umutsuz konuştuinşallah hızlanır ve düzelir diye dua ediyorum sizde durum nasıl?
Kaçıncı hafta gördünüz bebeğiMerhaba evet vajinal ultrasonla gördük ama doktor kalp atışının yavaş olduğunu söyledi biraz umutsuz konuştuinşallah hızlanır ve düzelir diye dua ediyorum sizde durum nasıl?
6+2 olarak son adet tarihime göre ama doktor ölçüm yapınca 5+5 dedi. sizin beta hcg değerleriniz nasılKaçıncı hafta gördünüz bebeği
2256+2 olarak son adet tarihime göre ama doktor ölçüm yapınca 5+5 dedi. sizin beta hcg değerleriniz nasıl
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi225
701
1481
2382
2493
2832
Böyle değerlerim
Amin canım inşallahİnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizibenim de kontrolüm pazartesi buraya yazarım siz de bilgilendirin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?