BETA HCG YAVASLAMASI ACİL

buralidegilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
64
21
88
30
Selamlar betası benim gibi yükselip sonradan çok yavaşlayan oldu mu acaba? Bilenlerin yazmasina çok ihtiyacım var şu an 6+2 deyim kese göründü ama beta durdu gibi

19 Eylül beta hcg 318
22 Eylül beta hcg 1642
30 Eylül beta hcg 6286
3 Ekim beta hcg 6916

Kese gördükten sonra bthcg baktırmak anlamsız. Sağlıkla gelsin bebeğiniz korkmayın kanama vs olmadıkça.

kese göründükten sonra beta hcg bakılmaz.

beta hcg belirli bir sınıra ulaştıktan sonra (ben 2000 diye biliyorum) 2 katı artış beklenmez. artış gittikçe yavaşlar ve bu zaten olması gerekendir.

benim değerim 2400 çıktıktan sonra doktorum tekrar beta testi istemedi bile

Çok teşekkür ederim bir nebze içim rahatladı umarım dediğiniz gibidir sevgiler

çok teşekkür ederim inşallah o şekildedir ve sağlıklıdır amin sevgiler
Merhaba aynı durumdayız kese ve yolk göründü mü ? Benim doktorum kese ve yolk görünmesine rağmen bebek görünene kadar beta önemli gebelik hakkında sağlıklı olup olmadığı bilgisini verir sağlıksız gebelik olabilir deyip beni korkuttu , siz de bebek göründü mü ?

Merhaba evet vajinal ultrasonla gördük ama doktor kalp atışının yavaş olduğunu söyledi biraz umutsuz konuştu inşallah hızlanır ve düzelir diye dua ediyorum sizde durum nasıl?

Merhaba evet vajinal ultrasonla gördük ama doktor kalp atışının yavaş olduğunu söyledi biraz umutsuz konuştu inşallah hızlanır ve düzelir diye dua ediyorum sizde durum nasıl?
Kese ve yolk görüldü bebek henüz yoktu, bebek için erken olabilir ama ama beta iyi yükselmiyor diye sağlıksız olabilir denildi perşembe gideceğim tekrara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…