- 13 Ağustos 2016
- 115
- 65
- 13
- 37
- Konu Sahibi Biraslanannesi
Kızlar bugün kan testimdeki sonuç beta hcg 64.3. Kaçıncı haftaya denk gelio bilio msn uz yardimci olursaniz çok sevinirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetimden iki gün önce 63 çıkmıştı yani 4 haftalıktım :)Kızlar bugün kan testimdeki sonuç beta hcg 64.3. Kaçıncı haftaya denk gelio bilio msn uz yardimci olursaniz çok sevinirim![]()
Cnm aramızda son adete göre 2 gün var görünüyor Dr a gittin mi kalp atışını duyabildin mi? Ben henüz gitmedim de 7. Haftayı mı beklesem diyorumCanim ben de 4+2 de ogrendim 1972ydi. Sanirim degisiyo kisiden kisiye ve laboratuarin degerlerine gore.. genelde ultrasonda keseyi gorunce doktor adet tarihine gore ayni ya da su kadarlik diye soyluyor zaten. Hayirli olsun bu arada saglikli sihhatli kucagina da almak nasip olur insallah :)
benim 330.38 sat 26 temmuz kac haftalik acabaCnm aramızda son adete göre 2 gün var görünüyor Dr a gittin mi kalp atışını duyabildin mi? Ben henüz gitmedim de 7. Haftayı mı beklesem diyorum
6+0da duydum canim. 7.haftada bebegi gorebiliriz dedi doktor haftaya tekrar gidicem bakalim. Bence git duyabilirsin :)Cnm aramızda son adete göre 2 gün var görünüyor Dr a gittin mi kalp atışını duyabildin mi? Ben henüz gitmedim de 7. Haftayı mı beklesem diyorum
6 haftalık fln olması lazım.. yolk saç varsa bebekte vardır zaten nası embriyo yok diyebiliyo anlamıyorumCuma akşam yapılan beta HCG ye gore 11.200 gebelik kesesi var fakat biraz küçük Dr yolk saç gordu ama embriyo yok dedi sat tarihi 27 haziran acaba kaç haftalık hamileyim ? İlk bebeğimi kaybettim çok korkuyorum