Beta Hcg ye göre kaç haftalik oluyor?

Benim 3+6 iken beta hcg değerim 310 du. Yalnız gebelik haftası son adet tarihi baz alınarak hesaplanır. Herkesin değeri birbirinden farklıdır, aynı haftayı yaşayan iki gebenin biri düşük seyrederken diğeri yüksek seyredebilir. Dolayısıyla değerinize bakarak tahmin yürütmek doğru olmaz. Aşağıda bi link gönderiyorum, son adet tarihinizi girerseniz gebelik haftanızı ve bebeğinizin doğacağı muhtemel tarihi öğrenebilirsiniz.

http://www.jinekolojivegebelik.com/2000/12/gebelik-haftasi-hesaplama-dogum-tarihi.html?m=1

Canim ben de 4+2 de ogrendim 1972ydi. Sanirim degisiyo kisiden kisiye ve laboratuarin degerlerine gore.. genelde ultrasonda keseyi gorunce doktor adet tarihine gore ayni ya da su kadarlik diye soyluyor zaten. Hayirli olsun bu arada saglikli sihhatli kucagina da almak nasip olur insallah :)

Canim ben de 4+2 de ogrendim 1972ydi. Sanirim degisiyo kisiden kisiye ve laboratuarin degerlerine gore.. genelde ultrasonda keseyi gorunce doktor adet tarihine gore ayni ya da su kadarlik diye soyluyor zaten. Hayirli olsun bu arada saglikli sihhatli kucagina da almak nasip olur insallah :)
Cnm aramızda son adete göre 2 gün var görünüyor Dr a gittin mi kalp atışını duyabildin mi? Ben henüz gitmedim de 7. Haftayı mı beklesem diyorum

Cuma akşam yapılan beta HCG ye gore 11.200 gebelik kesesi var fakat biraz küçük Dr yolk saç gordu ama embriyo yok dedi sat tarihi 27 haziran acaba kaç haftalık hamileyim ? İlk bebeğimi kaybettim çok korkuyorum

Cuma akşam yapılan beta HCG ye gore 11.200 gebelik kesesi var fakat biraz küçük Dr yolk saç gordu ama embriyo yok dedi sat tarihi 27 haziran acaba kaç haftalık hamileyim ? İlk bebeğimi kaybettim çok korkuyorum
6 haftalık fln olması lazım.. yolk saç varsa bebekte vardır zaten nası embriyo yok diyebiliyo anlamıyorum

Back
X