BETA HCG - Yeni Gebelik

612tb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
199
138
103
Merhaba hanımlar. 17 Haziranda kan testi verdim 0-5 arasında 2 çıkmıştı. Ama göğüslerim çok hassas ve kasıklarımda ağrı vardı. Erken Gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Ertesi Gün (09.07.2021) gidip kan verdim 47,8 çıktı 2 gün sonra (12.07.2021) kan verdim 163,40 çıktı. Süreç normal mi sizlerin de böyle mi ilerledi ? İlk gebelik olduğu için çok soru işaretim ve korkum var.

Merhaba hanımlar. 17 Haziranda kan testi verdim 0-5 arasında 2 çıkmıştı. Ama göğüslerim çok hassas ve kasıklarımda ağrı vardı. Erken Gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Ertesi Gün (09.07.2021) gidip kan verdim 47,8 çıktı 2 gün sonra (12.07.2021) kan verdim 163,40 çıktı. Süreç normal mi sizlerin de böyle mi ilerledi ? İlk gebelik olduğu için çok soru işaretim ve korkum var.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Artış güzel olmuş iki günde iki kat artması gerekiyor böyle devam ederse bir hafta on güne kese görünür muhtemelen hayırlı olsun bebişiniz 🤲🏻

Artış güzel olmuş iki günde iki kat artması gerekiyor böyle devam ederse bir hafta on güne kese görünür muhtemelen hayırlı olsun bebişiniz 🤲🏻
Amin çok teşekkür ederim. Yeni evlendim 28 mayısta yumurtalıklarımda kist olduğu halde hemen gebe kaldım o yüzden diken üzerindeyim

Amin çok teşekkür ederim. Yeni evlendim 28 mayısta yumurtalıklarımda kist olduğu halde hemen gebe kaldım o yüzden diken üzerindeyim
Ben de ilaç tedavisiyle yumurtaları büyüterek ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım yumurtalıklarda kist oluşmuş tedaviden dolayı büyümüşler çatlayamamışlar. Doktorun dediği zamanla küçülüyormuş genelde ama büyürse de çok büyümezse sorun olmuyor sanırım… Ben de korkmuyor değilim inşallah sorunsuz atlatırız 🤲🏻💙

Ben de ilaç tedavisiyle yumurtaları büyüterek ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım yumurtalıklarda kist oluşmuş tedaviden dolayı büyümüşler çatlayamamışlar. Doktorun dediği zamanla küçülüyormuş genelde ama büyürse de çok büyümezse sorun olmuyor sanırım… Ben de korkmuyor değilim inşallah sorunsuz atlatırız 🤲🏻💙
Ayyy amin amin inşaallah Rabbim bizim ve bizim gibi sıkıntı yaşayan herkesin yardımcısı olsun evlat hasreti çektirmesin🤲🏻 Kötü düşünmek yok iyi düşünelim iyi olsun hayırlısı ile olcak inşaallah.

Hanımlar merhaba. Şimdi 9 Temmuzda beta değerim 47.8 çıktı 12 Temmuzda 163.40 çıktı bugün yani 14 Temmuzda 242 çıktı sadece 1.5 kat artış olmuş. Hiç böyle durum yaşayan oldu mu düzelir mi normal gebelik midir? Sonuç beni üzdü çünkü lütfen yardımcı olur musunuz?

Hanımlar merhaba. Şimdi 9 Temmuzda beta değerim 47.8 çıktı 12 Temmuzda 163.40 çıktı bugün yani 14 Temmuzda 242 çıktı sadece 1.5 kat artış olmuş. Hiç böyle durum yaşayan oldu mu düzelir mi normal gebelik midir? Sonuç beni üzdü çünkü lütfen yardımcı olur musunuz?
Csnim sonuc ne oldu

Csnim sonuc ne oldu
valla 19 Temmuz arefe günü kürtaj oldum vakumlu rahimi temizlediler ordaysa hani bitsin diye 20 Temmuz da beta verdim 549 olmuş değer dış gebelik kesin dendi iğne oldum 1 doz. 27 Temmuz bugün yani gittim doktora beta yine artmış 696 olmuş ama doktor normal dedi 10 11.günden sonra düşer hızla dedi bakalım Cuma gününü bekliyorum. Ama çok korku dolu içim. Her an birşey olur mu düşüncesi beni bitiriyor. Rabbim düşmanıma bile vermesin :(

Cok üzüldüm canım insaaallah en yakin zamanda saglikli bir gebelik yaşarsın
valla 19 Temmuz arefe günü kürtaj oldum vakumlu rahimi temizlediler ordaysa hani bitsin diye 20 Temmuz da beta verdim 549 olmuş değer dış gebelik kesin dendi iğne oldum 1 doz. 27 Temmuz bugün yani gittim doktora beta yine artmış 696 olmuş ama doktor normal dedi 10 11.günden sonra düşer hızla dedi bakalım Cuma gününü bekliyorum. Ama çok korku dolu içim. Her an birşey olur mu düşüncesi beni bitiriyor. Rabbim düşmanıma bile vermesin :KK43:

Back
X