- 28 Ekim 2025
- 54
- 11
- 3
- 20
- Konu Sahibi ayseguuull124
Son adetim 20 Eylül ekimdeki adetim 5 gün gecikti dün kan tahlili yaptırdım beta hcg 171 normalmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunSon adetim 20 Eylül ekimdeki adetim 5 gün gecikti dün kan tahlili yaptırdım beta hcg 171 normalmi
 ikinci vereceğiniz önemli artışı takip edin
 ikinci vereceğiniz önemli artışı takip edin 

Değeriniz pozitif hayırlı olsunSon adetim 20 Eylül ekimdeki adetim 5 gün gecikti dün kan tahlili yaptırdım beta hcg 171 normalmi
 artik 48 arayla verdiğiniz kanda kaç katı değer gelecek onu takip etmeniz lazım sağlıklı artacak mı diye
 artik 48 arayla verdiğiniz kanda kaç katı değer gelecek onu takip etmeniz lazım sağlıklı artacak mı diyeTamamdir tesekkur ederimHayırlı olsunikinci vereceğiniz önemli artışı takip edin

Teşekkür ederimHayırlı olsun

Teşekkür ederimDeğeriniz pozitif hayırlı olsunartik 48 arayla verdiğiniz kanda kaç katı değer gelecek onu takip etmeniz lazım sağlıklı artacak mı diye
 evet öyleymiş yarın sabah bir daha test vereceğim
evet öyleymiş yarın sabah bir daha test vereceğim 
Sadece 171 mi bende son adetim 25 Eylül 6 gün geçti dün kan verdim 1677 çıktı düşük diye çok üzgünüm pazartesi tekrar kan vericem. Siz tekrardan kan verdiniz mi yükselme varmıSon adetim 20 Eylül ekimdeki adetim 5 gün gecikti dün kan tahlili yaptırdım beta hcg 171 normalmi
Evet verdim dün 302 olmuştuSadece 171 mi bende son adetim 25 Eylül 6 gün geçti dün kan verdim 1677 çıktı düşük diye çok üzgünüm pazartesi tekrar kan vericem. Siz tekrardan kan verdiniz mi yükselme varmı
Kan değerinin düşüklüğü değil önemli olan iki katı artmasi hanfendininde çok şükür iki katı artmış zatenSadece 171 mi bende son adetim 25 Eylül 6 gün geçti dün kan verdim 1677 çıktı düşük diye çok üzgünüm pazartesi tekrar kan vericem. Siz tekrardan kan verdiniz mi yükselme varmı
Siz iki gün araylami verdiniz yoksa 24 saat araylamiEvet verdim dün 302 olmuştu
İki gün arayla takip ediliyorSiz iki gün araylami verdiniz yoksa 24 saat araylami
Sagolun yorumunuz içinKan değerinin düşüklüğü değil önemli olan iki katı artmasi hanfendininde çok şükür iki katı artmış zaten