Beta hcg yorumlarınızi bekliyorum lütfen

mavifiyonk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
68
33
88
35
  1. Mrb kızlar şiddetli meme ağrısından salı günü doktora gittim. Doktor kan testi yapti ve bana hamile olabilirsin ama yine de Kesin birşey söyleyemem bekleyelim biraz dedi. belirsizlik beni geriyor. Beta HCG 5.12 progesteron 17.15 prolaktin 57 çıktı. Kasiklarimda batma hissi var bat 22 mart sizce hamile miyim ? Cok umutlandim ama bilmiyorum cvplar için şimdiden teşekkürler

Bekleyecez artık. bide önceden prolaktin yüksekliği vardı bende o yüzden belirsizlik canımı sıkıyor.

1. Mrb kızlar şiddetli meme ağrısından salı günü doktora gittim. Doktor kan testi yapti ve bana hamile olabilirsin ama yine de Kesin birşey söyleyemem bekleyelim biraz dedi. belirsizlik beni geriyor. Beta HCG 5.12 progesteron 17.15 prolaktin 57 çıktı. Kasiklarimda batma hissi var bat 22 mart sizce hamile miyim ? Cok umutlandim ama bilmiyorum cvplar için şimdiden teşekkürler

Benim de bat 22 mart umarım sen de ben de hamileyizdir :)

bi daha ne zaman doktora gideceksin ya da evde mi test yapacaksın :)

İnşallah cnm...salı günü gel dedi doktor.evde test var yapsam çıkar mi bilmiyorum erken mi

Ben çarşamba sabah evde test yapacağım canim tabii 22sinde bat gelmezse

Cuma günu de randevum var genel vitamin vs vs baktirmak icin eğer bat geçerse kan hcg de bakar inşallah ;)

Ben çarşamba sabah evde test yapacağım canim tabii 22sinde bat gelmezse

Cuma günu de randevum var genel vitamin vs vs baktirmak icin eğer bat geçerse kan hcg de bakar inşallah :KK66:
Bende Çarşambayı mi beklesem acaba evde emin olduktan sonra doktora giderim

Randevu almissin canım bence erteleme değer yükseldiği anda doktor da olumlu yorum yapacaktır
Doktor çok emin olmadığı halde benden bir sürü test istedi en az on tane. pazartesi testleri yap salı gel dedi. Ya salı regl olursam çok büyük hayal kırıklığı olur önce emin olmak istiyorum.

Doktor çok emin olmadığı halde benden bir sürü test istedi en az on tane. pazartesi testleri yap salı gel dedi. Ya salı regl olursam çok büyük hayal kırıklığı olur önce emin olmak istiyorum.

Seninkini de çok merak ettim inşallah hamileyizdir.allah herkesin gönlüne gore versin:KK68:

Yaptir canım yaptir önemli o testler çıkan değerler

Amin inşallh hepimizin

Güzel haberi alınca da yaz mutlaka :)

Back
X